RegiMaDi Online - Casus: stap Aanmelding

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Fri, 22 Mar 2024 om 08:12 AM op Jos Koedam

Aanmelding

Kies voor Aanmelding bewerken met behulp van het potloodicoontje naast Start / Einde.

Vul de startdatum van de aanmelding in en de volgende invoervelden kunnen beschikbaar zijn (verschillende onderdelen zijn per casussoort/methodiek instelbaar).

• Initiatief
  • Wijze van aanmelding
  • Verwezen door

Naast deze velden zijn mogelijk één of meerdere van onderstaande velden aanwezig in de stap aanmelding:

• Producten
  • Hulpvragen
  • Wachtlijst

Producten en hulpvragen kunnen worden gekozen door te klikken op het groene plusje.

Een product of hulpvraag kan weer worden verwijderd met het rode minnetje.

Bijlagen

Een toegevoegde bijlage is zichtbaar in alle stappen binnen de casus.

Contactmomenten

Contactmomenten worden ingevoerd in een bepaalde stap in de casus (aanmelding, verheldering, dienstverlening en afsluiting) en zijn uitsluitend zichtbaar binnen de betreffende stap of het betreffende traject bij de dienstverlening.

Contactmomenten kunnen na 3 dagen niet meer worden verwijderd. Na die periode kan de inhoud nog worden aangepast behalve de tijdsduur.

Bij contactmomenten kunnen metingen en vragenlijsten worden toegevoegd als dit is geactiveerd. Meer informatie is te vinden in dit artikel.

Afsluiting van de aanmelding

Kies voor het potloodje bij de datums en voer een datum in bij 'Einde'. De status wijzigt hierdoor naar Afgesloten. De datum is standaard datum van vandaag, maar kan worden gewijzigd.

Bij het afsluiten van de stap wordt een controle op aanwezigheid van invoer bij de verplichte velden uitgevoerd.

Wijzigen na afsluiting

Een afgesloten stap kan niet worden gewijzigd. Selecteer eerst de status open, voer de bewerkingen uit en sluit de aanmelding opnieuw af.

Wachtlijst

Met de knop "Wachtlijst" in de stap aanmelding van de casus kan een casus op de wachtlijst worden geplaatst.

Bij het plaatsen van een casus op de wachtlijst wordt de beheerder van de casus ontkoppeld tenzij je kiest voor 'Beheerder van de casus behouden'. Staat de casus eenmaal op de wachtlijst, dan kan met dezelfde knop de casus weer van de wachtlijst gehaald worden. Zie ook onderstaande schermafbeelding:

N.B.: Kies in het scherm Casussen in RegiMaDi Online bij status voor 'Wachtlijst' om te zoeken naar casussen met deze status.