RegiMaDi Online - Afhandelen en bewerken kort contact

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Fri, 22 Mar 2024 om 08:10 AM op Jos Koedam

INHOUDSOPGAVE

Bewerken

Als een kort contact is aangemaakt en opgeslagen, wordt het scherm Kort contact bewerken getoond.

Hierin kunnen de volgende velden aanwezig zijn en worden ingevoerd/bewerkt:

• Locatie
  • MW Werksoort
  • Resultaat
  • Initiatief
  • Verwezen door
  • Wijze van aanmelding
  • Reden afsluiting
  • Verwezen naar
  • Opdracht (alleen indien tijdregistratie is ingesteld)

Bovenstaande velden zijn instelbaar en kunnen dus aan of uit staan. De opbouw van het korte contact kan er als volgt uit zien.

Wanneer er verder naar onderen wordt gescrold staan er ook invoervelden voor een contactmoment en een taak.

Daarnaast kan er een optie staan waarmee het kort contact direct wordt gesloten na het opslaan van de gegevens.

De velden beheerder en hulpvragen zijn altijd aanwezig.

Bij hulpvragen kan er na een hulpvraag aan te vinken een notitie en een wijze van afhandeling worden opgegeven.

Als de bewerking in het scherm Kort contact bewerken wordt opgeslagen zonder het kort contact af te sluiten, dan wordt het korte contact getoond.

Vervolgens bestaan er een aantal opties:

• Kort contact bewerken
  • Afdrukken (PDF genereren)
  • Afsluiten
  • Kaderlid toevoegen
  • Kaderleden bewerken/verwijderen via het kader
  • Hulpvraag toevoegen
  • Contactmoment toevoegen
  • Taak toevoegen
  • Bijlage toevoegen (max. 64 MB, advies: niet groter dan 10 MB)

Afsluiten

Als het kort contact niet direct wordt gesloten na het opslaan (instelling), dan dient dit later handmatig te worden uitgevoerd.

Net als bij een casus geldt dat bepaalde velden in een kort contact verplicht kunnen zijn. Het korte contact kan pas worden afgesloten als alle verplichte velden zijn ingevoerd.

Bij het ontbreken van verplichte velden wordt een melding gegeven.

Als er geen verplichte velden ontbreken of worden gebruikt, dan kan het kort contact worden gesloten.

Hierbij wordt standaard de huidige gekozen als afsluitdatum, maar er kan indien gewenst een andere datum worden opgegeven.