RegiMaDi - Aanpassen opdrachtregel casus

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 08 Sep 2022 om 01:01 PM op Jos Koedam

Een opdrachtregel kan binnen 3 dagen na het aanmaken van de casus nog in MaDi Online worden gewijzigd. Daarna kan dit in de Full Client van MaDi worden gewijzigd door een applicatiebeheerder.

Dit kan zowel bij casussen als bij korte contacten.

Casus

Zoeken op casusnummer: Ga naar Beheer >> Casus >> Casus opvragen en kies het juiste casusnummer

Klik op zoeken en open daarna de casus m.b.v. het icoontje linksonder. (Zoeken kan uiteraard ook via Casus - Zoeken - Algemeen en Casus - Zoeken - Geavanceerd).

Het casusscherm wordt nu geopend. Maak op de tab Algemeen een andere keuze bij Tijdregistratie.

De opdracht en opdrachtregel worden getoond in een klein scherm en hier kan het worden gewijzigd.

Let op dat deze stappen worden herhaald voor de aanmelding, verheldering, dienstverlening (per traject) en de afsluiting.

Als er meerdere trajecten zijn bij de dienstverlening die ook de andere opdrachtregel moeten krijgen, dan dienen deze één voor één te worden geselecteerd.

Degene die de aanpassingen maakt moet gekoppeld zijn aan de rubrieken die gekozen moeten worden in de dropdowns van Opdracht/Opdrachtregel. Als applicatiebeheerder kan het dus praktisch zijn om alle RegiMaDi rubrieken te koppelen.

Kort contact

Een kort contact kan via dezelfde route als een casus worden opgezocht. Open het kort contact en klik op het balkje naast tijdregistratie.

Er komt een pop-up naar voren en hier kan de opdracht en/of opdrachtregel worden aangepast.