Algemeen - Raadplegen van het gebruikerslog

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 08 Sep 2022 om 11:04 AM op Jos Koedam

Wat is het gebruikerslog?

Een overzicht van wie er wanneer en waar is ingelogd in de RegiCare software. Dit betreft zowel de full-client applicaties als RegiWeb.

Waar is het log in te zien?

Er zijn drie full-client applicaties waarin dit log bekeken kan worden: RegiCRM, RegiMatch & RegiMaDi. Het log kan geopend worden door het volgende pad te volgen: Regi(CRM/Match/MaDi) > Instellingen > Gebruikers > Log.

Welke informatie vind ik in het log?

Het log biedt inzicht betreft de volgende punten:

1. Welke gebruiker is er ingelogd (geweest),
  2. In welke applicatie is de gebruiker ingelogd (geweest) (zie tevens punt 8),,
  3. Wanneer was de gebruiker ingelogd,
  4. Wanneer was de gebruiker uitgelogd (indien de gebruiker op het moment van raadplegen nog niet is uitgelogd is dit veld leeg),
  5. Het aantal minuten dat de gebruiker was ingelogd (indien de gebruiker op het moment van raadplegen nog niet is uitgelogd is dit veld leeg),
  6. Of de gebruiker succesvol is uitgelogd,
  7. Wanneer de gebruiker niet succesvol is uitgelogd (door bijvoorbeeld een time-out of bij het verbreken van de internetverbinding) wordt het vakje bij kolom 6 rood gekleurd. Omdat het systeem geen signaal heeft ontvangen dat de gebruiker is uitgelogd is het daarom niet bekend wanneer de gebruiker is uitgelogd en hoeveel minuten de gebruiker was ingelogd. Deze velden zijn daarom leeg.
  8. Onderaan in het venster Regi(CRM/Match/MaDi) vindt u een checkbox met het label 'Enkel logingegevens van RegiCRM weergeven'. Zodra deze checkbox staat aangevinkt worden alleen de full-client logins van de desbetreffende full-client applicatie weergegeven. Als de checkbox uit staat, worden alle logins van alle full-client applicaties en RegiWeb weergegeven.