Toevoegen of beheren van templates Contactmomenten

Gemaakt door Arjan De Wit, Gewijzigd op Di, 4 Jun om 1:55 PM op Arjan De Wit

In RegiWeb => RegiMaDi is het mogelijk om bij het toevoegen van een contactmoment aan een casus of kort contact gebruik te maken van zogenaamde 'templates'.
Dit zijn vastgestelde documenten, die in een contactmoment kunnen worden opgeroepen.
Deze templates maken gebruik van een aantal samenvoegvelden. Het gaat dan met name om de naam en adresgegevens van klanten en medewerkers.
Als een samenvoegveld voor het adres van de klant is gebruikt, dan zal het adres worden getoond in de samenvatting van het contactmoment.
De gegevens kunnen, nadat ze zijn opgehaald, worden bewerkt indien nodig.
Bekijk zogewenst dit artikel.

De templates voor contactmomenten worden gemaakt en beheerd in RegiMaDi full client. Waar en hoe?:

• Open RegiMaDi full client
  • Klik in de menubalk op Bestand - Instellingen- Sjablonen-Contactmomenten:

• Toevoegen template:

Klik op de knop ‘Toevoegen’.

Voer in onderstaand scherm het veld ‘Naam’ de gewenste naam van het contactmomenttemplate in, zet zogewenst                 een vinkje naast veld ‘Actief’ als contactmomenttemplate meteen actief moet worden, klik in veld ‘Tonen bij’ en vink               gewenste casussoorten aan, klik op ‘OK’:

Vul overige velden in, klik in het grote witte gedeelte, klik op de knop ‘Opmaak activeren’ (er verschijnt een balk met opmaakknoppen), voer gewenste tekst in, maak evt. gebruik van opmaakmogelijkheden, voeg evt. ‘Samevoegvelden’ toe
Klik op de knop ‘Toevoegen’
Klik in scherm ‘Contactsjablonen’ op de knop ‘OK’ om wijzigingen op te slaan en scherm te sluiten

• Bekijken of wijzigen bestaand template:
    Dubbelklik in de regel van een bestaand template in kolom 'Naam', waarna het template opent:

Bekijk of breng wijzigingen aan

Klik op de knop 'OK'

Klik in scherm ‘Contactsjablonen’ op de knop ‘OK’ om wijzigingen op te slaan en scherm te sluiten

Het is niet mogelijk om een bestaand contactmomenttemplate te kopiëren.