RegiMaDi full client - Contactmomenten zoeken

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:22 PM op Jos Koedam

Rapportage Contactmomenten

Contactmomenten kunnen worden vastgelegd in de casussen en in de korte contacten. Daarom kunnen deze op diverse plekken worden gezocht.

Contactmomenten uit casussen

Neem de volgende stappen: Contacten&Taken – Contacten

Onderstaand scherm verschijnt:

Selecteer de criteria die toegepast moeten worden op de zoekopdracht, bijvoorbeeld de wijze of de datum waarbinnen het contact moet hebben plaatsgevonden.

Let hierbij op dat de juiste methodiek (casussoort) wordt geselecteerd onderin.

Klik op zoeken.

Door de resultaten te kopiëren naar Excel kunnen extra filters worden toegepast door bijvoorbeeld te sorteren op datum.