RegiMobiel - Personen, groepen en organisaties zoeken

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Fri, 02 Feb 2024 om 08:05 AM op Jos Koedam

In de mobiele app van RegiCare (verkrijgbaar in de appstores van Apple en Google) kun je zoeken naar personen, groepen en organisaties om contactgegevens in te zien.

Je start met zoeken via het vergrootglas rechtsboven. Vervolgens kies je voor Zoek - Persoon, groep of organisatie

Voer een zoekopdracht in. De resultaten worden als volgt gesorteerd:

1. Persoon
  2. Groep
  3. Organisatie

Als je kiest voor een van de resultaten van de zoekopdracht, dan krijg je de gegevens te zien van de persoon, groep of organisatie.

Op de pagina's van de persoon, groep of organisatie zit ook een groene NIEUW-knop zoals deze in het hoofdmenu zit. Met deze knop kun je hetzelfde doen (waar van toepassing) en sla je bijvoorbeeld het kiezen van een persoon bij een vragenlijst over.