RegiCare app - Eerste keer installatie

Gemaakt door Kim Burrei, Gewijzigd op Do, 4 Jul om 1:23 PM op Jos Koedam

Leestijd: ongeveer 3 minuten

Alle RegiCare klanten kunnen de RegiCare app in de App Store van Apple en Google Play store vinden en gebruiken. In dit artikel vertellen we wat er nu kan en welke bijzondere opties er zijn.

INHOUDSOPGAVE

Algemeen

De RegiCare app is beschikbaar voor telefoons en tablets en richt zich op functionaliteiten binnen RegiCare die zich lenen om onderweg op je telefoon uit te voeren (geen hele verslagen typen dus).

Er zijn op dit moment een enkele functies uit RegiCare in de RegiCare app uitgewerkt. Over deze functies en bijzonderheden kun je meer teruglezen in andere artikelen.

Hoe het in de praktijk werkt

Ga op je telefoon of tablet naar Apples App Store of naar de Google Playstore, zoek RegiCare, als dat er ongeveer uitziet zoals in afbeelding 1.0 hieronder, dan zit je goed. Installeer de app.

Afbeelding 1.0 RegiCare in App Store

Na het installeren van de RegiCare App krijg je bij het opstarten een korte animatie te zien (zie de gif/video hieronder), nadat de animatie verdwijnt, kom je in een algemeen scherm waar een gebruikersnaam opgegeven moet worden.

Inloggen

Na het invoeren van de gebruikersnaam (het e-mailadres) gebeurt er in de RegiCare app iets speciaals, er wordt gezocht in welke RegiCare-omgevingen de ingevoerde gebruikersnaam allemaal voorkomt. Kom je in meer dan één RegiCare omgeving voor? Dan moet je nu kiezen in welke omgeving je verder wil gaan. Dat ziet er ongeveer uit zoals in afbeelding 1.1 hieronder.

Afbeelding 1.1 Het kan zijn dat je na invoer van je gebruikersnaam een keuze zoals hierboven krijgt.

Nadat je door het scherm met de gebruikersnaam heen bent, moet je opnieuw op de gekozen RegiCare-omgeving inloggen. Indien SSO geconfigureerd is kun je hier ook met je organisatie-account inloggen.

Na het inloggen zie je (afhankelijk van de rollen die je in de geselecteerde RegiCare omgeving hebt) de voor jouw account beschikbare opties, zie afbeelding 1.2 hieronder.

Afbeelding 1.2 Meilan Wong bekend van Welzijn Waard heeft alleen toegang tot activiteiten.

Activiteiten bekijken

Hier komen de activiteiten uit RegiAct naar voren, je ziet alleen activiteiten die bijeenkomsten hebben. Daarnaast moet je als medewerker aan deze activiteiten gekoppeld zijn (met de rol coördinator of vastlegger). De activiteiten worden gesorteerd op basis van de eerstvolgende bijeenkomst (en tijdstip).

Signalen aanmaken

Je kunt een signaal aanmaken op basis van het gps signaal van je telefoon, daarvoor moet je wel je locatie gegevens delen (instelling van de telefoon).

Contactmomenten toevoegen

Er kunnen contactmomenten toegevoegd worden en deze kunnen gekoppeld worden aan zowel anonieme, bestaande of nieuwe personen. Bij het aanmaken van een contactmoment krijg je wanneer je een bestaand persoon geselecteerd hebt te zien welke actieve dienstverlening er al loopt. Zo kun je een contactmoment bijvoorbeeld toevoegen aan een reeds bestaande casus.

Let op! wanneer Resultaat, Initiatief of wijze van afhandeling verplicht staan in de methodiek (KC) dan moet dit achteraf ingevuld worden via RegiWeb om het aangemaakte korte contact te kunnen afsluiten.

Zoeken naar personen, groepen of organisaties

Het is ook mogelijk om rechts bovenin de app gebruik te maken van "de loep ?" hiermee kunnen personen, organisaties en groepen opgezocht worden zodat telefoonnummers en e-mail adressen altijd bij de hand zijn.

Vragenlijsten invullen

Vragenlijsten die zijn toegevoegd op CRM niveau kunnen direct via de RegiCare app ingevuld worden, maar ook is het mogelijk om de (unieke) URL voor het invullen van de vragenlijst vanuit de app te delen. Zelf het weergeven van een QR-code die door een derde gescand kan worden is een optie! Je kunt in dit artikel meer lezen over de vragenlijsten in RegiCare.