RegiTijd full client - Rechtenniveaus

Gemaakt door Arjan De Wit, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:34 PM op Jos Koedam

Om toegang te hebben tot RegiTijd full client is een full client-account nodig. Alleen de Helpdesk van AdSysCo kan full client-accounts aanmaken.

Het rechtenniveau van de RegiCare-gebruiker bepaalt echter o.a. wat die gebruiker in RegiTijd full client ziet en kan. In dit artikel staat per rechtenniveau beschreven welke menu-items in RegiTijd full client beschikbaar zijn. Onderaan staat beschreven waar het rechtenniveau van een RegiCare-gebruiker te zien is en indien nodig is aan te passen.

Rechtenniveau ‘gebruiker I’ tot en met ‘gebruiker V’ kan bij onderstaande volgende menu-items:

-              CRM

-              Correspondentie

-              AdSysCo

-              Bestand - Afsluiten

Rechtenniveau ‘beheerder I’ kan bij de onderstaande menu-items:

-              CRM

-              Correspondentie

-              AdSysCo

-              Bestand - Afsluiten

-              Bestand - Gebruikers

Rechtenniveau ‘beheerder II’ en ‘beheerder III’ kunnen bij de onderstaande menu-items:

-              CRM

-              Correspondentie

-              AdSysCo

-              Bestand - Afsluiten

-              Bestand - Gebruikers

-              Overzichten

Rechtenniveau ‘applicatiebeheerder’ kan bij alle menu-items.

Waar is het rechtenniveau van een RegiCare-gebruiker te zien en indien nodig aan te passen?

• Open RegiCRM full client
  • Zoek de persoon/gebruiker op
  • Open de persoonskaart van die gebruiker
  • Klik op tabblad ‘Naam’ op de knop ‘Inloggegevens’:

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Computerpictogram

Automatisch gegenereerde beschrijving
  • Bekijk rechts bovenaan in veld ‘Niveau’ het rechtenniveau

Afbeelding met tekst, schermopname, software, scherm

Automatisch gegenereerde beschrijving

Een wijziging in rechtenniveau heeft alleen gevolgen voor de rechten binnen de full client en niet voor de rechten binnen online. Daarvoor verwijzen we u naar de instructiekaart over het toekennen van rollen en rechten online via RegiWeb-Beheer.