RegiTijd full client - Aantal saldo- en verlofuren medewerker uit dienst

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Tue, 05 Mar 2024 om 08:33 AM op Arjan De Wit

Aantal saldo- en verlofuren als medewerker uit dienst is gegaan

Als een medewerker uit dienst is gegaan, dan kan in RegiTijd full client het aantal saldo- en verlofuren bekeken worden tbv een eindafrekening (laatste financiële afrekening met de werknemer).

Aantal saldo-uren:

1. Open RegiTijd full client
  2. Klik in het menu op ‘Uren registratie’
  3. Selecteer de gewenste medewerker
  4. Selecteer het gewenste jaar en de gewenste week
  5. Bekijk het aantal saldo-uren aan het einde van alle weken

Als de uit-dienst-datum van de medewerker vóór de laatste dag van diens werkweek valt:

1. Selecteer de week waarin de uit-dienst-datum valt
  2. Bekijk het aantal gewerkte-/geregistreerde uren van die week
  3. Bepaal op basis van het werkrooster van de medewerker het aantal uren dat de medewerker in die week tot de uit-dienst-datum had moeten registreren
  4. Bekijk het evt. verschil tussen het aantal daadwerkelijk geregistreerde uren en het aantal uren dat de medewerker in die week tot de uit-dienst-datum had moeten registreren

Als er geen verschil is, hou dan het aantal saldo-uren aan het einde van alle volledige weken aan.

Als er wel een verschil is, verreken dat dan met het aantal saldo-uren aan het einde van alle volledige weken.

Aantal verlofuren:

1. Open RegiTijd full client
  2. Klik in het menu op ‘Medewerkers’, klik nogmaals op ‘Medewerkers’
  3. Klik op het tabblad ‘Overzicht verlof’
  4. Selecteer het gewenste jaar
  5. Selecteer de gewenste medewerker
  6. Zet een vinkje links onderaan bij de naam van de medewerker
  7. Bekijk in kolom ‘restant ..’ het aantal verlofuren