RegiTijd full client - Bereikbaarheidsdiensten

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 04 Apr 2024 om 04:14 PM op Jos Koedam

Als een medewerker bereikbaarheidsdienst heeft gehad, dan dient dit in RegiTijd geregistreerd te worden. De medewerker registreert het aantal uren op een aparte tijdschrijfregel, zodat dit aantal uren niet wordt geteld als saldo-uren.

Daarna zijn de gegevens mbt het aantal uren bereikbaarheidsdienst per medewerker inzichtelijk tbv bijvoorbeeld declaratie.

INHOUDSOPGAVE

Hoe moet RegiTijd full client ingericht worden?

• Open RegiTijd full client
  • Klik op menu ‘Bestand’
  • Klik op ‘Stamgegevens’
  • Klik op ‘Tijdschrijf rubrieken’
  • Selecteer soort rubriek ‘ORT uren’
  • Voeg een rubriek toe, geef deze de omschrijving ‘Bereikbaarheidsdiensten’ en de status ‘-4’
  •  Sla de wijziging op en sluit het scherm m.b.v. deze knop
  • Klik op menu ‘Medewerkers’
  • Selecteer de medewerker die op de rubriek ‘Bereikbaarheidsdiensten’ moet kunnen registreren
  • Klik in kolom ‘ORT+’ op het pijltje
  • Selecteer de optie ‘geen ORT / wel extra’ of ‘wel ORT / wel extra’
  • Sla de wijziging op en sluit het scherm m.b.v. deze knop
  • Klik op menu ‘Opdrachten’
  • Klik op tabblad ‘Opdrachtregels’
  • Zet links onderaan een filter op de opdracht waaraan de opdrachtregel met de rubriek ‘Bereikbaarheidsdiensten’ gekoppeld moet worden
  • Zorg ervoor dat onder het blauwe woord ‘opdrachtregels’ in veld ‘opdracht’ de gewenste opdracht, in veld ‘rubriek’ ‘Bereikbaarheidsdiensten’ en evt. in veld ‘werkgebied’ het gewenste werkgebied staat
  • Klik op de knop met de groene plus
    om een opdrachtregel met deze rubriek toe te voegen
  • Sla de wijziging op en sluit het scherm m.b.v. deze knop

Koppel daarna de opdrachtregel aan de gewenste medewerkers.

Welke werkafspraken m.b.t. registratie van een bereikbaarheidsdienst moeten er gemaakt worden?

De organisatie maakt een werkafspraak dat als een medewerker Bereikbaarheidsdienst heeft gehad, de medewerker in RegiTijd het aantal uren registreert op de tijdschrijfregel met de rubriek ‘Bereikbaarheidsdiensten’. Deze uren worden niet geteld als saldo-uren.

De organisatie bepaalt hoe de declaratie van het aantal uren bereikbaarheidsdienst verloopt (wie wat wanneer doet).

Waar en wat dient de medewerker in RegiTijd online te registreren?

• Open RegiTijd
  • Klik op ‘Urenstaat’
  • Open de gewenste week
  • Klik onder ‘ORT uren / Reisdagen’ op het plusje
  • Selecteer de opdrachtregel met de rubriek ‘Bereikbaarheidsdiensten’
  • Voer op de juiste dag het aantal uren van de bereikbaarheidsdienst in. Deze uren worden niet geteld als saldo-uren
  • Klik op de knop 'Opslaan'

Hoe kan een medewerker het aantal uren Bereikbaarheidsdienst uit RegiTijd online halen?

• Open RegiTijd
  • Klik op ‘Tijdsbesteding’
  • Onder ‘ORT uren’ staat in de regel van ‘Bereikbaarheidsdiensten’ het aantal uren per kwartaal en het totaal aantal tot nu toe

Hoe kan het aantal uren Bereikbaarheidsdienst per medewerker uit RegiTijd full client gehaald worden?

• Open RegiTijd full client
  • Klik op menu ‘Overzichten’
  • Zet linksboven onder 'periode' de gewenste periode
  • Klik onderin op tabblad ’Overzichten overig’
  • Zet rechtsonder een stip bij ‘bereikbaarheidsdiensten’
  • Klik op de knop met de printer
  • Bekijk in het overzicht per medewerker het aantal uren bereikbaarheidsdienst