RegiTijd full client - Tonen tegel Opdrachten bij alle medewerkers

Gemaakt door Arjan De Wit, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:34 PM op Jos Koedam

Tonen tegel Opdrachten bij alle medewerkers

Als een klant aangeeft dat in RegiTijd online de tegel ‘Opdrachten’ bij alle medewerkers getoond moet worden, dan kan de applicatiebeheerder van de klant in RegiTijd full client een instelling aanvinken.

In het scherm ‘Opdrachten Overzicht’ staan alle opdrachtregels met het aantal gerealiseerde uren.

• Open RegiTijd full client
  • Klik op Bestand
  • Klik op Instellingen
  • Klik op tabblad Instellingen I
  • Zet links onderaan een vinkje bij het veld ‘medewerkers hebben online toegang tot het overzicht van de opdrachten’:

• Klik rechts onderaan op het blauwe blok met de witte vink om de wijziging op te slaan en het scherm te sluiten

In RegiTijd online wordt nu bij alle medewerkers de tegel Opdrachten getoond:

Afbeelding met Website

Automatisch gegenereerde beschrijving

Als er op de tegel Opdrachten geklikt wordt, verschijnt er onderstaand scherm:

Afbeelding met tekst, Website

Automatisch gegenereerde beschrijving

Boven in het scherm ‘Opdrachten Overzicht’ kunnen de opdrachtregels gefilterd worden.

In elke opdrachtregel staat het aantal gerealiseerde uren. Als in RegiTijd full client per opdrachtregel ook het aantal begrote uren is ingevoerd, dan worden die ook getoond en wordt de realisatie in een percentage uitgedrukt.