RegiTijd full client - Aanpassen verlof

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:27 PM op Jos Koedam

Aanpassen verlof

• Klik bovenin op menu ‘Medewerkers’, klik op ‘Medewerkers’
  • Selecteer op tabblad ‘Medewerkers’ de gewenste medewerker
  • Klik op tabblad ‘Verlof / uren’
  • Check of in veld ‘bij medewerker’ de gewenste medewerkernaam staat en wijzig deze zonodig
  • Klik in veld ‘aanpassingen verlof’ op het pijltje en selecteer de gewenste rubriek
  • klik op de groene plus waardoor de rubriek wordt toegevoegd

• Wijzig in veld ‘datum’ zogewenst de datum door er dubbel in te klikken
  • Voer in veld ‘omschrijving’ de gewenste omschrijving in door er dubbel in te klikken
  • Voer in veld ‘uren’ het gewenste aantal uren in door er dubbel in te klikken
  • Voer evt. in veld ‘bedrag’ het gewenste bedrag in
  • In veld ‘type’ staat standaard ‘eenmalig’. Als dit ‘periodiek’ moet worden, klik dan op het pijltje en selecteer ‘periodiek’
  • In het veld ‘van’ staat standaard 01-01-XXXX, in veld ‘tot’ staat standaard 31-12-XXXX. Wijzig dit zogewenst in een ander geheel kalenderjaar

• Sla de wijziging op door rechts onderaan op de witte vink in het groene vierkant te klikken

De aanpassing is nu op tabblad ‘Verlof / uren’ links onderaan zichtbaar, naast ‘aanpassing verlof’:

De aanpassing is nu ook zichtbaar op tabblad ‘Overzicht verlof’ in veld ‘aanpassing ..’: