RegiMaDi - Beheer korte contacten

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 04 Apr 2024 om 12:11 PM op Jos Koedam

In de full client van RegiMaDi kunnen enkele onderdelen van korte contacten worden beheerd.

De instellingen kunnen worden bereikt via RegiMaDi - Instellingen - Algemeen op de tab Kort contact.

Selecteer altijd eerst de juiste methodiek aan de linkerkant door de contactsoort aan te klikken.

Onder Algemeen staan de velden die toegevoegd / verwijderd kunnen worden.

In de schermafbeelding zijn daar o.a. locatie, MW werksoort en resultaat te zien.

Kader verwijst naar de velden die gerelateerd zijn aan personen in CRM wanneer een persoon wordt toegevoegd via het korte contact.

In dezelfde lijst staat ongeveer halverwege het onderdeel Verplichte velden.

Hier is aan te geven welke velden verplicht aanwezig moeten zijn voordat een kort contact kan worden gesloten.

Als de velden niet zijn ingevoerd, dan zal er bij het afsluiten van het korte contact een melding worden gegeven.

Een hulpvraag is standaard een verplicht veld bij een kort contact. Dit kan niet worden gewijzigd.

Op de subtab Algemeen II staat een reeks instellingen die te maken hebben met o.a. e-mailnotificaties bij taken.

De meeste zaken zullen ingesteld zijn bij de implementatie.

Een belangrijk onderdeel is de casustoegang. Hiermee is te bepalen hoe strikt de toegang is geregeld.

Voor een uitleg over dit onderdeel kan het volgende artikel worden geraadpleegd: https://adsysco.freshdesk.com/support/solutions/articles/80000950758-regimadi-casusbeheer-toegang-en-logs

Verder is hier de instelling te vinden m.b.t. verplichte velden bij het toevoegen van een nieuw persoon via het kader van een kort contact. Hier kan in tegenstelling tot RegiCRM Online het adres worden uitgeschakeld.

Kort contact omzetten naar casus: Het is mogelijk om bij het afsluiten van een Kort Contact een Casus te starten op basis van de gegevens in het Korte Contact.