RegiMatch - Acties toepassen op aanbieders/vrijwilligers

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 28 Sep 2023 om 03:34 PM op Jos Koedam

Via Aanbod - Zoeken kunnen selecties worden gemaakt van vrijwilligers op basis van bepaalde eigenschappen.

Via het uilicoontje onderin het scherm kunnen vervolgens acties worden uitgevoerd op het volledige resultaat.

De volgende acties zijn mogelijk:

• Een bepaalde persoon koppelen als dossierbeheerder aan alle aanbieders/vrijwilligers in het resultaat. N.B.: om iemand te kunnen koppelen als dossierbeheerder dient het kenmerk RegiMatch - Medewerker te zijn gekoppeld.
  • Alle aanbieders/vrijwilligers in het resultaat deactiveren vanaf een te selecteren datum met een te selecteren reden
  • Een persoonskenmerk toevoegen of juist verwijderen aan alle aanbieders/vrijwilligers in het resultaat

Na het toepassen van de acties op het resultaat wordt een resultaat getoond en een log.

Deze gegevens zijn te kopiƫren en vervolgens te plakken in bijvoorbeeld Excel zodat bewaard blijft op welke personen de actie is uitgevoerd.