RegiMatch - Notificaties aanpassen en instellen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 08 Sep 2022 om 02:58 PM op Jos Koedam

Klik bovenin het menu op RegiMatch- Instellingen – Algemeen. Het scherm Algemene instellingen opent.

De inhoud van een notificatiebericht inzien of aanpassen

• Klik op tabblad Email
  • Klik op tabblad Templates

Hier vind je van alle werksoorten de inhoud van de notificatieberichten. Elk bericht is opgebouwd uit de naam van de werksoort – de afkorting voor wie het bericht is en een korte omschrijving van de handeling.

• AB staat voor Aanbieder- vrijwilliger
  • SP staat voor Steunpunt- de organisatie die de bemiddeling doet, jullie zelf dus meestal
  • VR staat voor Vrager- de klant/burger

Scroll door de lijst om het juiste bericht te vinden en klik deze aan. Rechts in het scherm verschijnen details van het bericht

Klik op Aanpassen om de inhoud van het bericht in te zien, een nieuw tabblad opent.

In dit scherm kun je aanpassingen doen aan het bericht. Als je linksboven op het gele icoontje klikt (zie blauwe pijl bij afbeelding hierboven) kun je ook de HTML tekst zien en aanpassen. Klik op Toepassen om de wijziging door te voeren.

Klik daarna op tabblad Templates om eventueel een ander bericht aan te passen

Als je helemaal klaar bent met alle wijzigingen in de berichten, kies je voor OK. Het scherm sluit.

Instellen welk notificatiebericht wanneer verstuurd wordt

Klik bovenin het menu op RegiMatch- Instellingen – Algemeen. Het scherm Algemene instellingen opent

Klik op tabblad Werksoorten

Kies link in het scherm de juiste werksoort! Als je dit niet doet worden alle wijzigingen doorgevoerd bij de verkeerde werksoort

Klik op het tabblad Online instellingen

Klik op het tabblad Templates

In dit scherm zie je tabbladen die genummerd zijn van I tot XIV. Elk tabblad heeft zijn eigen set van berichten

Niet alle berichten zijn beschikbaar/ relevant voor elke werksoort. Welke wel beschikbaar zijn staat in het Excel document “Beschikbare mailtemplate per werksoort …”

Indien er een vinkje aan staat betekent dat dit bericht verstuurd wordt bij deze handeling.

Je kunt uit de lijst het juiste bericht kiezen (dat je hebt aangemaakt in de stappen hierboven, wijzigingen in de inhoud worden automatisch doorgevoerd: er hoeft hier dan geen nieuw bericht te worden gekozen)

Dossierbeheerder verwijst naar degene die al dossierbeheerder aan de vrijwilliger/vrager is gekoppeld. Indien u dit instelt: goede interne werkafspraken voor maken!

RegiClean is de instelling dat er een bericht gaat naar het Steunpunt- eigen organisatie. Dit mailadres is ingesteld op tabblad Algemeen.