RegiMatch full client - Bekijken of aanpassen tekst vacature

Gemaakt door Arjan De Wit, Gewijzigd op Vr, 10 Mei om 4:37 PM op Arjan De Wit

In RegiWeb => RegiMatch staat bij het toevoegen van een vacature mogelijk al een vacaturetekst. Check dat via onderstaande route:

• RegiWeb
  • RegiMatch
  • Klik op tegel met ongeveer de naam ‘Organisatie helpen’
  • Klik op tegel ‘Organisatie’
  • Zoek en selecteer de gewenste organisatie die in ‘Organisatie helpen’ actief is
  • Klik op tabblad ‘Vacatures’ op de knop ‘Vacature toevoegen’

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijvingOnder ‘Tekst’ staat de vacaturetekst:

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Waar en hoe is de tekst van een vacature te bekijken/aan te passen die getoond wordt in RegiWeb => RegiMatch?

• Open RegiMatch full client
  • Klik in menubalk op RegiMatch-Instellingen-Algemeen
  • Klik op tabblad ‘Werksoorten’
  • Selecteer links de gewenste werksoort, bv. ‘Organisatie helpen’
  • Klik op tabblad ‘Online instellingen’
  • Klik op tabblad ‘Algemeen’
  • Klik onder ‘Standaard sjabloon vacaturetekst’ op de knop ‘Aanpassen’:

Afbeelding met tekst, schermopname, software, scherm

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met tekst, schermopname, scherm, software

Automatisch gegenereerde beschrijving

• Bekijk de tekst en sluit het scherm of pas de tekst aan, maak daarbij evt. gebruik van de opmaakmogelijkheden, en klik op ‘OK’