RegiMaDi full client - De opdrachtregel wijzigen in een casus

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:23 PM op Jos Koedam

Een opdrachtregel kan binnen 3 dagen na het aanmaken van de casus nog in MaDi Online worden gewijzigd. Daarna kan dit in de Full Client van MaDi.

Ga naar Beheer >> Casus > Casus opvragen

Kies hier het casusnummer welke gewijzigd moet worden. In onderstaand voorbeeld wordt gekozen voor casusnummer 78.

Klik op zoeken en open daarna de casus: Het casus scherm wordt nu geopend:

De tijdsregistratie kan nu worden aangepast. Rechtsboven klikken we de tijdsregistratie aan:

De opdracht/opdrachtregel kan nu worden aangepast:

Sla de casus op door op het groene vinkje rechtsonder te klikken.

LET OP: Dit dient in elke stap van de casus gedaan te worden: Algemeen, Aanmelding, Verheldering, Dienstverlening (per traject) en Afsluiting:

Algemeen:

Dit is terug te zien in bovenstaande afbeeldingen.

Aanmelding:

Verheldering:

Dienstverlening:

Als er meerdere Trajecten zijn:

Klik elk Traject apart aan en kies in veld Tijdregistratie de juiste opdracht en opdrachtregel

Afsluiting:

Als alle stappen goed zijn doorlopen kan de casus opgeslagen en afgesloten worden.