Full Client - inactiviteit account

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 18 Jan 2024 om 02:50 PM op Jos Koedam

AdSysCo hanteert een algemeen beleid voor het inactief maken van het gebruikersaccounts voor full clients. Dit is niet aanpasbaar voor individuele organisaties of gebruikers. Dit beleid hanteren wij omdat er kosten worden gemaakt voor deze licenties. Dat gebeurt op maandelijkse basis.

Daarnaast zien wij dat als mensen de full clients weinig gebruiken de kennis en vaardigheden verloren gaan.

We hanteren de volgende verlooptermijnen:

Na 30 dagen inactiviteit verloopt de licentie voor de aan RegiCare gekoppelde Office licenties (je kunt nog wel inloggen in de full cliĆ«nt maar geen Excel exports of Word sjablonen maken)

Na 90 dagen inactiviteit verloopt de toegang tot de full clients. Dan is het niet meer mogelijk om een full client op te starten.

In beide gevallen kan gebeld worden met de helpdesk om dit per direct te herstellen. De helpdesk is elke werkdag te bereiken van 08.00 tot 17.00 uur en op 023-5273666.