Apple ondersteuning (iOS & MacOS)

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Vr, 14 Jun om 10:34 AM op Jos Koedam

RegiCare kent twee omgevingen, namelijk de full-client en de web-client. In dit artikel leggen wij u uit hoe er van onze software gebruik gemaakt kan worden vanaf een Apple-apparaat.

Full-client

De full-client is ontwikkeld voor Microsoft Windows. Echter is het mogelijk om de RegiCare full-client applicaties vanaf een Apple-apparaat te gebruiken, voor zowel de mobiele apparaten (iOS) als desktops & laptops (MacOS).

Let op: AdSysCo draagt deze oplossing voor als alternatief voor het Microsoft Windows platform. Echter biedt AdSysCo geen officiële ondersteuning voor RegiCare full-clientapplicaties die gebruikt worden op een Apple-apparaat.

iOS - Mobiele apparaten (iPhone & iPad)

Om vanuit iOS verbinding te maken met de RegiCare full-clientapplicaties dient er vanuit de App Store de volgende app gedownload te worden:

Remote Desktop Mobile

Let op: omdat de RegiCare full-clientapplicaties vele gedetailleerde opties bevatten, is het niet verstandig om dit vanaf een klein scherm te beheren. Wij adviseren (naast het feit om voor de RegiCare full-clientapplicaties Windows te gebruiken) om de RegiCare full-clientapplicaties vanaf een desktop of laptop te beheren.

Wanner de app is geïnstalleerd, is het mogelijk om de RegiCare full-client applicaties te starten. Lees hieronder RegiCare full-clientapplicaties openen vanuit Microsoft Remote Desktop voor meer informatie.

MacOS - Desktops & laptops (Mac, MacBook, MacBook Pro, etc.)

Om vanuit MacOS verbinding te maken met de RegiCare full-clientapplicaties dient er vanuit de Mac App Store de volgende app gedownload te worden:

Microsoft Remote Desktop

Wanneer de app is geïnstalleerd, is het mogelijk om de RegiCare full-client applicaties te starten. Lees hieronder RegiCare full-clientapplicaties openen vanuit Microsoft Remote Desktop voor meer informatie.

RegiCare full-clientapplicaties openen vanuit Microsoft Remote Desktop

Remote Desktop Mobile & Microsoft Remote Desktop zijn door Microsoft ontwikkeld. Hiermee kan via een "remote desktop" verbinding gemaakt worden met de Microsoft Windowssystemen van AdSysCo. Om de RegiCare full-clientapplicaties te openen waar u toegang tot heeft dient u vanuit uw webbrowser in te loggen op https://hosting.regicare.nl. Hier vindt u de RDP-koppelingen (Remote Desktop Protocol) die het mogelijk maken om de RegiCare full-clientapplicaties in de bovengenoemde apps van Microsoft te openen.

Web-client

Omdat de webclient - zoals de naam al suggereert - ontwikkeld is voor de webbrowser is het mogelijk om gebruik te maken van RegiWeb middels uw favoriete webbrowser. Het Appleplatform verschilt hierin niet van het Microsoftplatform. Voor beide platformen zijn webbrowsers zoals Mozilla Firefox & Google Chrome beschikbaar. Daarnaast heeft Apple ook een eigen browser genaamd Safari