Chatten en tickets aanmelden

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Do, 11 Mei, 2023 om 2:14 PM op Jos Koedam

Op de Portal/RegiWeb en in het ondersteuningsportaal staan rechtsonder 2 blauwe icoontjes.

Met dit icoontje kan de chatfunctie worden geopend en kunt u een gesprek voeren met de helpdesk.

Kies hiervoor 'Chat met de helpdesk' en typ vervolgens uw bericht/vraag.

Meestal krijgt u binnen enkele minuten een eerste reactie op uw vraag.

Tevens kan hier worden gekeken naar de FAQ met artikelen over de online applicaties. Hierbij wordt gekeken in welke module wordt gewerkt op het moment dat de chatfunctie wordt geopend.

Als er bijvoorbeeld in RegiCRM wordt gewerkt, dan zijn de artikelen van RegiCRM zichtbaar.

Wordt er gewerkt op de home-pagina, dan zijn algemene artikelen beschikbaar zoals nieuwsbrieven, RegiCare Algemeen en Trainingen & Workshops.

Via het vergrootglasicoon kan een zoekopdracht worden gegeven in de FAQ.

Op de Home pagina van de Portal zijn de meeste webapplicaties beschikbaar.

In vrijwel iedere RegiWeb / Portal staat rechtsonder ook een blauw icoontje met de tekst 'Hulp nodig?'.

Dit opent het onderdeel Hulp en ondersteuning waarmee kennisbankartikel kunnen worden bekeken en meldingen naar de helpdesk kunnen worden verstuurd.

Bij het onderdeel 'Heeft u vragen?' kan op onderwerp worden gezocht in de kennisbank.

Heeft u bijvoorbeeld een vraag over activiteiten, typ dan 'activiteit' of 'inschrijving' of een andere zoekterm die aansluit op uw vraag.

Artikelen worden in eerste instantie geopend in het kleine supportvenster. Voor sommige artikelen is dit scherm te klein.

Klik dan op de link naar het artikel. Dit opent het artikel in een volledig scherm.

Zoekt u direct contact met de helpdesk, klik dan op 'Contact met ons opnemen'.

Dit opent het contactformulier.

Als er bijvoorbeeld een foutmelding naar voren komt, dan helpt het enorm om een uitgebreide omschrijving te geven van de handeling die leidde tot de fout en hier een afbeelding van door te sturen.

Klik een eventuele fout dus niet weg, maar klik op Support, neem contact met ons op via de button en maak een schermafbeelding met de optie 'Schermafbeelding maken'.

Kies vervolgens of u van het huidige volledige scherm een afbeelding wilt maken of van een specifiek venster of tabblad in de browser. Klik op de afbeelding en klik vervolgens op 'Delen'.

Dit voegt een schermafbeelding toe aan de melding.

Onder de optie om een schermafbeelding te maken staat een optie om maximaal 5 bestanden te uploaden.

Als er al schermafbeeldingen zijn gemaakt of als er andere bestanden toegevoegd moeten worden die aansluiten op de melding, dan kan dat ook.