2023: November

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Fri, 22 Mar 2024 om 09:09 AM op Jos Koedam

Hierbij presenteren wij de release notes die horen bij onze volgende update.
Deze update komt in de nacht van 9 op 10 november beschikbaar.


Deze periode is hard gewerkt aan diverse verbeteringen van RegiCare. De activiteiten hebben een grote update gekregen.  Hierbij zijn nieuwe functionaliteiten en verbeteringen toegevoegd aan RegiAct en het klantportaal. Daarnaast zijn er aanpassingen in RegiTijd doorgevoerd. Verder zijn de Positieve Gezondheid vragenlijsten uitgebreid en is de Welzijn op Recept-koppeling gereed voor gebruik.


Mocht je vragen hebben over de release notes, kan je altijd contact opnemen met onze helpdesk of met jullie eigen servicemanager. In onderstaand menu kan je direct doorklikken naar de onderwerpen die voor jou van belang zijn. 


INHOUDSOPGAVE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Activiteitenagenda en activiteitenoverzicht op klantportalenHet klantportaal is een online omgeving voor klanten die gekoppeld is aan RegiCare. De activiteitenpagina’s op het klantportaal hebben een flinke update gekregen. De pagina’s van de activiteiten zijn moderner, overzichtelijker en leuker geworden! Zo worden er nu foto’s getoond bij activiteiten en is er een handige agendafunctie toegevoegd.


Er zijn nu twee nieuwe weergaves van de activiteiten: een algemeen overzicht en een agendaweergave. 


1. Overzicht


Het overzicht van de activiteiten toont een mooie weergave van de beschikbare activiteiten. In dit overzicht worden alleen activiteiten getoond die definitief zijn en een bijeenkomst in de toekomst hebben. Het overzicht bevat de volgende nieuwe elementen:


  • De afbeeldingen bij de activiteit
  • Betere filters
  • Sneller2. Agenda


De agendaweergave toont een chronologisch overzicht van alle toekomstige bijeenkomsten van de activiteiten in het overzicht.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Meerdere activiteitinschrijvingen per persoon


Het is nu mogelijk om als persoon meerdere activiteitinschrijvingen tegelijk te doen op het klantportaal. Deze mogelijkheid is toegevoegd aan de vernieuwde inschrijfpagina voor activiteiten. Op deze inschrijfpagina kan een gebruiker tegelijkertijd voor meerdere personen of plaatsen een inschrijving doen. De gebruiker kan hierbij kiezen hoeveel deelnemers/plaatsen hij/zij wil inschrijven.


Voor deze functionaliteit moet de optie ‘groepsinschrijvingen’ aangezet zijn voor de activiteit in RegiWeb.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een vernieuwde manier van activiteiten aanmaken
 

Het activiteitformulier in RegiAct heeft een redesign gekregen. De velden zijn opgedeeld in zes stappen waardoor het aanmaken van nieuwe activiteiten veel overzichtelijker wordt. Daarnaast zijn er enkele nieuwe velden toegevoegd aan het activiteitformulier. Verder is mogelijk om bij het toevoegen van een activiteit eenvoudig aan te geven dat het om een modelactiviteit gaat. Daarbij kan je ook aangeven tot wanneer de modelactiviteit geldig is.
Hieronder geven we een kort overzicht van de zes stappen die je doorloopt bij het aanmaken van een activiteit. Wil je meer informatie over de verschillende stappen? Lees dan het artikel op de kennisbank


Stap 1: Algemeen

Stap 1 bevat de algemene gegevens over een activiteit zoals de titel, startdatum, einddatum, tijden, locatie, aantal deelnemers en een uitgebreide omschrijving.


Stap 2: Kenmerken

Stap 2 bevat alle kenmerkgerelateerde velden. Dit zijn de geactiveerde vaste kenmerken en de geactiveerde vrije kenmerken. Daarnaast zijn er velden voor de doelgroepen, leeftijden en thema’s. Voordat de velden ‘doelgroep’ en ‘leeftijd’ beschikbaar zijn, moet er een conversie gedaan worden. Neem hiervoor contact op met de servicemanager. 


Stap 3: Financieel

Stap 3 bevat de financiële gegevens. In deze stap zijn extra administratieve velden toegevoegd. Daarnaast is het veld ‘mogelijke betaalwijzen’ toegevoegd. De geselecteerde betaalwijzen zijn zichtbaar op het klantportaal. Let op: iDEAL is alleen beschikbaar voor het klantportaal.


Stap 4: Publicatie

Stap 4 bevat de gegevens die betrekking hebben tot het online weergeven van activiteiten op het klantportaal. Deze stap is uitgebreid met de volgende velden: samenvatting, online promoten, online groepsinschrijvingen en afbeeldingen.


Stap 5: Medewerkers

Stap 5 bevat de mogelijkheid om medewerkers toe te voegen aan de activiteit voor de vijf rollen.


Stap 6: Overige

Bij stap 6 kunnen overige gegevens ingevuld worden. Dit tabblad bevat enkele nieuwe opties: ‘Toon activiteit niet op dienstverleningstabblad bij deelnemer in RegiCRM’ en ‘Kopieer wachtlijst mee naar nieuwe activiteit’. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Periodefilter toegevoegd in het RegiTijd-dashboardAan het dashboard van RegiTijd is een nieuwe periodefilter toegevoegd. Deze filter maakt het mogelijk om snel veelgebruikte opties te selecteren. Daarnaast biedt deze filter ook de flexibiliteit om zelf een periode te selecteren.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Extra gespreksinstrumenten Positieve Gezondheid beschikbaarEnige tijd geleden heeft AdSysCo het gespreksinstrument Mijn Positeve Gezondheid opgenomen in RegiCare. Hierdoor kunnen gebruikers de vragenlijst van Positieve Gezondheid invullen via het klantportaal. Tot voor kort was enkel de vragenlijst voor Volwassenen opgenomen. Op verzoek van vele klanten zijn er nu meerdere varianten van de vragenlijst “Mijn Positieve Gezondheid” toegevoegd. De volgende vragenlijsten van Positieve Gezondheid zijn nu beschikbaar:


  • Mijn Positieve Gezondheid voor jongeren 16 – 25 jaar 
  • Mijn Positieve Gezondheid voor kinderen 8 – 16 jaar
  • Mijn Positieve Gezondheid voor volwassenen
  • Mijn Positieve Gezondheid eenvoudige variant 
  • Mijn Positieve Gezondheid voor volwassenen in het Engels
Er kan per type vragenlijst bepaald worden of deze wel of niet getoond wordt op het klantportaal. Willen jullie gebruikmaken van de vragenlijsten van Positieve Gezondheid? Neem dan contact op met jullie servicemanager. 


Als er meer dan 1 vragenlijst aan staat, krijgt de gebruiker op het startscherm de actieve vragenlijsten te zien. De gebruiker kan kiezen welke variant van Positieve Gezondheid hij/zij invult. Hieronder is te zien hoe deze vragenlijsten momenteel bij het klantportaal van Aan-Z beschikbaar zijn.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welzijn op Recept verwijzingen direct in de RegiCare inbox


AdSysCo heeft in samenwerking met Zorgmail de digitale koppeling tussen huisartsinformatiesystemen en RegiCare mogelijk gemaakt. Deze nieuwe koppeling is een belangrijke stap voorwaarts bij het implementeren van Welzijn op Recept.


Welzijn op Recept staat voor de samenwerking tussen huisartsen en welzijn. Het doel is om mensen met psychosociale klachten als vermoeidheid, angst en stress te koppelen aan de lokale welzijnsorganisatie. De welzijnsorganisatie vangt deze mensen op en biedt een passend welzijnsarrangement. 


Op veel plekken in het land werken huisartsen en welzijn al samen. Om deze samenwerking nog soepeler te laten verlopen, heeft AdSysCo een koppeling ontwikkeld die huisartsen en welzijnsorganisaties digitaal verbindt. Dankzij de nieuwe koppeling kunnen huisartsen nog eenvoudiger inwoners doorverwijzen naar welzijnsorganisaties. Hierdoor wordt het e-mailen en handmatig overtypen van gevoelige gegevens verleden tijd. Een voorbeeld van een fictieve doorverwijzing is in onderstaand voorbeeld te zien. 


Na een testperiode bij Welzijn Barneveld is de koppeling tussen het huisartsinformatiesysteem en RegiCare nu zover dat die op grotere schaal ingezet kan worden. Voor meer technische informatie over de koppeling, lees het artikel op onze kennisbank.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------We hopen dat RegiCare met deze nieuwe update jouw werk nog beter ondersteunt. Mocht je vragen hebben over bovenstaande release notes, staan onze servicemanagers en helpdesk voor je klaar. Daarnaast kan je de kennisbank raadplegen voor extra informatie.  


Benieuwd naar toekomstige ontwikkelingen? Houd de website van AdSysCo in de gaten en volg onze LinkedInWas dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren