RegiMaDi full client - Een kort contact verwijderen

Gemaakt door Arjan De Wit, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:25 PM op Jos Koedam

Kort contact verwijderen

Als het in RegiMaDi online niet meer mogelijk is om een ‘Kort contact’ te verwijderen, dan kan de applicatiebeheerder dit uitvoeren in RegiMaDi full client.

Bij het verwijderen van een ‘Kort contact’ wordt alles verwijderd, dus ook de evt. daarop geregistreerde tijd.

Zorg er voor dat het casusnummer van het ‘Kort contact’ (een ‘Kort contact’ is een casus met maar 1 stap) dat verwijderd moet worden bekend is om de juiste te kunnen verwijderen.

• Open RegiMaDi full client
  • Klik in de menubalk op ‘Casus’ (een ‘Kort contact’ is een casus met maar 1 stap)
  • Klik op ‘Zoeken’
  • Klik op ‘Algemeen’
  • Voer links bovenaan in veld ‘Casusnummer’ het casusnummer in en toets op ‘Enter’ of op de knop ‘Zoeken’
  • Check rechts in het zoekresultaat of daar het ‘Kort contact’ staat met het gewenste casusnummer

Afbeelding met tekst, schermopname, software, scherm

Automatisch gegenereerde beschrijving
  • Dubbelklik in het zoekresultaat op de regel met het gewenste casusnummer zodat deze opent
  • Check bovenin in onderstaand scherm of daar het gewenste casusnummer staat
  • Zo ja, klik op de knop ‘Verwijderen’ (alles wordt verwijderd, dus ook de evt. daarop geregistreerde tijd)

Afbeelding met tekst, schermopname, software, scherm

Automatisch gegenereerde beschrijving
  • Klik in onderstaand scherm op de knop ‘Ja’

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving
  • Sluit het scherm ‘Casussen doorzoeken’