RegiTijd full client - Doorrekenen verlof

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:28 PM op Jos Koedam

Bij een aanpassing van het contract (zowel qua aantal uren als in looptijd) moet deze worden doorgevoerd in RegiTijd full client. Daarna dient het verlof doorgerekend te worden zodat van elke medewerker de actuele verlofstand berekend wordt.

Hoe reken je de verlofstanden van iedereen door?

• Klik bovenin op menu ‘Medewerkers’, klik op ‘Medewerkers’ en klik op tabblad ‘Overzicht verlof’
  • Klik op de knop ‘Reken het verlof in heel XXXX door voor iedereen’

• Klik in scherm ‘Maak uw keuze’ op ‘Yes’ of ‘Ja’: