RegiTijd Online - Gegevens m.b.t. Verlofsparen (cao Sociaal Werk)

Gemaakt door Arjan De Wit, Gewijzigd op Fri, 22 Mar 2024 om 08:38 AM op Jos Koedam

In de cao Sociaal Werk, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening 2023-2025 is een ‘Verlofspaarregeling’ opgenomen. Het doel van deze regeling is om de werknemer in de gelegenheid te stellen verlof te sparen, om dat verlof op een later moment en in afstemming met de werkgever op te nemen als doorbetaalde uren in vrije tijd. Jaarlijks maken werkgever en werknemer afspraken over het aanwenden van de in deze cao vastgestelde bronnen voor verlofsparen. Die afspraken worden schriftelijk vastgelegd.

Als AdSysCo op verzoek van uw werkgever het verlofsparen heeft geactiveerd, dan kan uw applicatiebeheerder in RegiTijd full client uw inleg en opname van uren in het kader van verlofsparen registreren. Dat doet u dus niet zelf. In RegiTijd online ziet u uw inleg, opname, saldo en maximale inleg. De maximale inleg van het verlofsparen wordt bepaald door de leeftijd, het aantal contracturen, de contractperiode van de werknemer en het aantal weken dat iemand in dienst is geweest (pas na 100 weken maximale inleg).

Waar ziet een medewerker in RegiTijd online gegevens mbt het verlofsparen?:

Saldo en maximale inleg verlofsparen:

1. Open RegiTijd online
  2. Klik op RegiTijd
  3. Klik op de tegel ‘Dossier’
  4. Kijk onder ‘Opmerkingen III’

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

De datum is die van wanneer het verlof voor het laatst is doorgerekend (applicatiebeheerder).

Aanpassingen verlofuren mbt verlofsparen:

1. Open RegiTijd online
  2. Klik op RegiTijd
  3. Klik op de tegel ‘Verlof’
  4. Kijk onder ‘Herkomst aanpassingen verlof’

Afbeelding met tafel

Automatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Aanpassingen saldo-uren mbt verlofsparen:

1. Open RegiTijd online
  2. Klik op RegiTijd
  3. Klik op de tegel ‘Saldo’
  4. Kijk onder ‘Bijzonderheden saldo overzicht’

Afbeelding met tafel