RegiTijd Online - Goedkeuren geregistreerde tijd

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Wo, 18 Sep om 5:11 PM op Ynke Hermant

In RegiTijd online is de tegel 'Goedkeuren' alleen zichtbaar voor medewerkers die de tijdregistratie van andere medewerkers mogen inzien, beoordelen en goedkeuren. Vaak is dat een manager.

Vanuit het scherm 'Goedkeuren' kunnen managers per week de urenstaten van medewerkers bekijken, beoordelen en goedkeuren. Dat kan van zowel medewerkers die hun urenstaat wel- en niet gereed gemeld hebben.

- Selecteer onder ‘Zoeken’ het gewenste jaar en weeknummer:

Bovenaan staan de medewerkers die hun tijdregistratie van die week gereed gemeld hebben. Onderaan staan de medewerkers die hun tijdregistratie van die week nog niet gereed gemeld hebben. Beslis of van medewerkers die hun tijdregistratie niet gereed gemeld hebben deze goedgekeurd mag worden. Na goedkeuring kan de medewerker geen wijzigingen meer aanbrengen.

- Kijk bij de gewenste medewerker of er een Notitie is toegevoegd. Dan staat er bij die medewerker in kolom 'Notitie' een geel papiertje. Zo ja, open deze notitie door op het gele papiertje te klikken:

- Lees en sluit de notitie:

Als de Notitie bewerkt moet worden, open dan vanuit het scherm 'Goedkeuren' de urenstaat van die medewerker, klik op de knop 'Notitie bewerken', bewerk de Notitie en klik op 'Opslaan:

- Klik bij gewenste medewerker in kolom 'Uren' op het pictogram om diens urenstaat te openen:

- Bekijk en beoordeel diens tijdregistratie op volledigheid en juistheid

- Klik bij akkoord op de knop 'Accordeer'. Na goedkeuring kan de medewerker geen wijzigingen meer aanbrengen

- Sluit het tabblad 'RegiTijd >> Urenstaat', je komt terug in het scherm 'Goedkeuren'

- Klik op de knop 'Opslaan'

Als een geaccordeerde Urenstaat gewijzigd moet worden, dan dient het akkoord er af gehaald te worden. Open de gewenste week, verwijder bij de gewenste medewerker in kolom 'Akkoord' het vinkje. Klik op de knop 'Opslaan'.