Het selfserviceportaal - Kennisbank, chat & ticketoverzicht

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 18 Apr 2024 om 05:07 PM op Jos Koedam

Het selfserviceportaal van AdSysCo gebruikt een ticketsysteem, chat met de helpdesk en online kennisbank.

Alle e-mails die worden verstuurd naar helpdesk@adsysco.nl worden direct als ticket geregistreerd.

Tickets

Tickets zijn aan te melden bij de helpdesk via https://adsysco.freshdesk.com

Kies daar voor de optie "Dien een ticket in"

Dit vereist geen account, maar een account maakt het mogelijk om ticketoverzichten te bekijken en te genereren.

Daarnaast kunt u opmerkingen of nieuwe informatie toevoegen aan het ticket dat eerder is aangemeld.

Een account maakt u door te registreren via https://adsysco.freshdesk.com/support/signup

Inzage in alle tickets van de eigen organisatie

Als applicatiebeheerder/manager kunt u via de helpdesk van AdSysCo toestemming aanvragen om alle tickets te zien die door medewerkers van uw organisatie zijn aangemeld.

Export van tickets

Aan de rechterkant in het ticketscherm staat de button 'Tickets exporteren'.

Via het scherm 'Tickets exporteren' kan een CSV- of Excelbestand worden aangemaakt van de getoonde tickets.

Hierbij kan een selectie worden gemaakt van velden die mee moeten worden genomen in de export.

Chat met de helpdesk

Rechtsonder in het selfserviceportaal staat een icoontje waarmee direct met de helpdesk kan worden gechat.

Als u op dit icoontje klikt opent een scherm. Kies hier vervolgens voor de bovenste optie "Chat met de helpdesk".

Naast bellen is dit een snelle manier om een antwoord te krijgen als dit niet is gelukt via de zoekfunctie.

Kennisbank

De online kennisbank is voor iedereen bereikbaar in het portaal. Er is geen account nodig om de artikelen in te zien.

In de kennisbank vindt u artikelen over alle modules. Daarnaast zijn er filmpjes te bekijken over veel onderdelen.

Ook kunt u hier terecht voor technische artikelen, bijvoorbeeld over Sharepoint en Single Sign-on.