RegiMaDi full client - Het afhandelen van openstaande casussen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:24 PM op Jos Koedam

In dit artikel wordt het afhandelen van openstaande casussen besproken. Hierbij gaat het specifiek om casussen waarbij het laatste contact > 6 maanden geleden is geweest.

De eerste stap is het genereren van een overzicht van de betreffende casussen in RegiMaDi.

Overzicht openstaande casussen, datum laatste contact < 6 maanden geleden

• Ga naar Casus - Zoeken - Algemeen
  • Zet bij Casussen doorzoeken de status op 'Open'
  • Plaats een vinkje bij 'Laatste contact' en klik op het balkje naast dit veld
  • Selecteer optie 3 en vervolgens <=  (kleiner dan of gelijk aan)
  • Selecteer de datum die vanaf vandaag een half jaar geleden (datum vandaag in het voorbeeld is 1-9-2022) is en klik op OK
  • Kies voor Zoeken

1. In het zoekscherm worden enkele kolommen standaard getoond. Door met de rechtermuisknop te klikken op een kolomhoofd (bijvoorbeeld beheerder) kunnen meer kolommen worden toegevoegd.

Selecteer hier bijvoorbeeld 'Laatste contact' en andere kolommen die nuttig zijn voor een casusoverzicht.

2. Het resultaat kan indien gewenst worden gekopieerd en geplakt in Excel met de functie 'Naar klembord kopiĆ«ren' voor verdere bewerkingen en/of rapportage.

Overzichten op basis van instroomdatum en casussen zonder contactmomenten

Op basis van de eerdere uitleg kunnen ook andere casusoverzichten worden gemaakt.

In onderstaande afbeelding wordt een vergelijkbaar overzicht opgevraagd, maar hierbij wordt er specifiek gekeken naar een instroomdatum voor 1-4-2018

Op vergelijkbare wijze kunnen natuurlijk ook overzichten worden gemaakt van casussen op de wachtlijst of met een andere status

Gebruik hiervoor de keuzebuttons bij het onderdeel status.