RegiTijd full client - Wijzigen contract medewerker

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:34 PM op Jos Koedam

De stappen die doorlopen moeten worden:

1. Huidig contract een einddatum geven in het veld ‘t/m’
  2. Opslaan dmv groene vink rechts onderin
  3. Nieuw contract toevoegen dmv groene plusje midden onderin en velden vullen en het nieuwe uren-aantal, ook even rest van de velden controleren op juistheid)
  4. Opslaan dmv groene vink rechts onderin
  5. Opnieuw doorrekenen van het verlof (zie uitleg hieronder)
Nadat je op het tabblad ‘Contracten’ een wijziging hebt doorgevoerd, is het noodzakelijk het verlof door te rekenen om te zorgen dat het verlof opnieuw berekend wordt op basis van het nieuwe contract / de nieuwe contracturen.
Dit gaat als volgt:

Voer de wijziging in het contract door op het tabblad ‘Contracten’.
Ga naar het tabblad ‘Overzicht verlof’.
Klik in het midden onderin op de knop ‘Reken het verlof in jaar .... door voor iedereen’.
Het verlof wordt nu gebaseerd op de nieuwe wijziging(en) in het contract.