RegiMaDi Online - Kaderlid deactiveren

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Do, 4 Jul om 4:04 PM op Jos Koedam

Leestijd: ongeveer 1 minuut

In dit artikel geven we aan hoe je via kaderlid bewerken een kaderlid kunt deactiveren.
Dit heeft als doel dat het kader altijd de actieve leden aangeeft.

Een kaderlid deactiveren

Ga naar het kader van de casus, en klik op het icoontje “Kaderlid bewerken”.

Afbeelding 1: de button bewerken in het kader van een casus.

Het scherm “Kaderlid bewerken” opent nu. Klik op het dropdown menu “Actief”, en wijzig de status van het kaderlid naar “Inactief”.

Afbeelding 2: Een kaderlid bewerken - status aanpassen naar inactief.

Toon inactieve kaderleden

Het kaderlid is nu niet direct meer zichtbaar in de lijst. Door te klikken op de link “Toon inactieve kaderleden” wordt het kaderlid weer zichtbaar, maar doorgestreept.

Afbeelding 3: de button "Toon inactieve kaderleden" in het kader van een casus.

Het kaderlid is via dezelfde procedure weer actief te maken.