RegiJournaal - Overzichten

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 15 Sep 2022 om 03:35 PM op Jos Koedam

Omzetoverzichten

Kies in RegiJournaal voor RegiAct, Omzet.

Boven in het scherm (onderdeel selectie) kunnen via de diverse keuzelijsten de gewenste filters / criteria worden aangegeven. Door het aanvinken van de gewenste keuzelijst via de naastgelegen optie, zal de betreffende waarde meegenomen worden in de selectie. Het plaatsen van het vinkje voor de betreffende keuzelijst is essentieel voor de samenstelling van het overzicht.

Onder het onderdeel Overzichten zijn diverse soorten overzichten t.a.v. (gefactureerde) omzet te genereren. Geef hierbij ook de juiste datum aan.

- Omzet, gefactureerd per activiteit;

- Facturen, geboekte omzet per activiteit;

- Omzet per grootboeknummer per maand.

Onderin het scherm zijn nog instellingen aan te geven t.a.v. de lay-out van het overzicht.

Het overzicht kan via de knop Maak overzicht worden gegenereerd. Uiteraard kan dit alleen wanneer er daadwerkelijk is gefactureerd (over de geselecteerde periode).

Facturenoverzichten

Kies voor RegiAct, Facturen.

Boven in het scherm kunnen via de diverse keuzelijsten de gewenste filters / criteria worden aangegeven. Door het aanvinken van de gewenste keuzelijst via de naastgelegen optie, zal de betreffende waarde meegenomen worden in de selectie. Het plaatsen van het vinkje voor de betreffende keuzelijst is essentieel voor de juiste samenstelling van het rapport.

Onder aan het scherm zijn nog instellingen aan te geven t.a.v. de lay-out van het overzicht en andere uitsluitingen van gegevens in het rapport.

Het overzicht kan via de knop Maak overzicht worden gegenereerd. Uiteraard kan dit alleen wanneer er daadwerkelijk is gefactureerd (over de geselecteerde periode).

Kostenoverzichten

Kies voor RegiAct, Kosten (vakkrachten).

Boven in het scherm kunnen via de diverse keuzelijsten de gewenste filters / criteria worden aangegeven. Door het aanvinken van de gewenste keuzelijst via de naastgelegen optie, zal de betreffende waarde meegenomen worden in de selectie. Het plaatsen van het vinkje voor de betreffende keuzelijst is essentieel voor de juiste samenstelling van het rapport.

Onder aan het scherm zijn nog instellingen aan te geven t.a.v. de lay-out van het overzicht en andere uitsluitingen van gegevens in het rapport.

Het overzicht kan via de knop Maak overzicht worden gegenereerd. Uiteraard kan dit alleen wanneer er daadwerkelijk is gefactureerd (over de geselecteerde periode).