RegiCare – Brieven online

Gemaakt door Arjan De Wit, Gewijzigd op Vr, 22 Mrt om 9:18 AM op Jos Koedam

RegiCare – Brieven online

 

‘Brieven online’ houdt in dat het in enkele RegiWeb-modules mogelijk is om voor één persoon een brief te maken met eenvoudige opmaak. AdSysCo spreekt bewust van ‘brief’ en niet van ‘document’ o.i.d., omdat de mogelijkheden in RegiCare beperkt zijn.
 

AdSysCo activeert op verzoek van de klant de functionaliteit ‘Brieven online’ in één van onderstaande RegiWeb-modules:

  • RegiMaDi (alleen mogelijk in methodieksoort van casussen en niet in die van korte contacten)-Casussen-Bijlagen-Document toevoegen
  • RegiMatch-Matchsoort-Vrijwilligers overzicht-Vrijwilliger-Bijlagen-Document toevoegen
  • RegiVrijwilliger-Vrijwilligers-Vrijwilliger-Bijlagen-Document toevoegen

De klant levert de brief met eenvoudige opmaak in bestandsformaat docx aan AdSysCo aan, onder vermelding van; de gewenste naam van brief, de naam van de RegiWeb-module(s) waarin deze geplaatst moet worden (in geval van RegiMaDi ook de naam van de methodieksoort, in RegiMaDi alleen mogelijk in methodieksoort van casussen en niet in die van korte contacten), of er samenvoegvelden gewenst zijn en zo ja, waar en welke (aantal samenvoegvelden is beperkt).


In de bijlage bij dit artikel zijn de beschikbare samenvoegvelden te vinden. Controleer of de gewenste velden beschikbaar zijn met behulp van dit bestand of bekijk het artikel in de kennisbank.Ook als AdSysCo een bestaande brief moet aanpassen, dan levert de klant de nieuwe brief met eenvoudige opmaak in bestandsformaat docx aan AdSysCo aan met daarin gemarkeerd wat er aangepast moet worden t.o.v. de bestaande brief, onder vermelding van; de naam van de RegiWeb-module (in geval van RegiMaDi ook de naam van de methodieksoort) waarin de bestaande brief staat, de naam van de bestaande brief, evt. de naam van de nieuwe brief, of er samenvoegvelden gewenst zijn en zo ja, waar en welke (aantal samenvoegvelden is beperkt).
 

AdSysCo maakt een brief met eenvoudige opmaak op basis van de door de klant aangeleverde brief en neemt deze op in de gewenste webmodules (zie hierboven).
 

AdSysCo kan de opmaak niet altijd volledig namaken. Als de klant officiële documenten wil opnemen, dan voorstellen dat de klant deze documenten in PDF op hun portal plaatst.
 

AdSysCo kan na het maken van de brieven deze niet testen in een andere RegiWeb-omgeving dan die van productie van de klant. De brieven worden dus in de RegiWeb-productie-omgeving van de klant geplaatst waarna AdSysCo ze controleert en zonodig verbetert.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren