RegiCRM Online - Een vragenlijst invullen

Gemaakt door Ward Verhagen, Gewijzigd op Wo, 3 Jul om 10:36 AM op Jos Koedam

Leestijd: ongeveer 3 minuten

In dit artikel wordt uitleg gegevens over het invullen van een vragenlijst in RegiWeb en in de appINHOUDSOPGAVE


Aanmaken

De vragenlijst zelf (de vragen en mogelijke antwoorden) moet vooraf zijn aangemaakt. Dit kan door medewerkers van AdSysCo voor u gedaan worden. Onder het menu beheer/vragenlijsten is wel al een onderdeel beschikbaar waarin de resultaten bekeken kunnen worden hier kunnen applicatiebeheerders toegang toe krijgen.


Afbeelding 1.0, vragenlijsten zijn momenteel door AdSysCo medewerkers te bewerken.


Op dit moment liggen de metingen die aangemaakt worden veelal in het verlengde van de meting START Evaluatieformulier ‘huisbezoeken 75+’ .


Bij het aanmaken van een vragenlijst kan aangegeven worden in welke module (regiCRM of regiAct) deze vragenlijst beschikbaar moet komen.


Invullen/Uitnodigen


Wanneer de vragenlijst is aangemaakt kan je deze op verschillende manier afnemen / laten invullen. Daarnaast zit er nog variatie in het afnemen vanuit de RegiCare website (regiweb) en het afnemen via de RegiCare app. Beide oplossingen zijn hieronder uitgewerkt.


vanuit RegiWeb


Vragenlijsten bereik je vanuit een persoon in RegiCRM - bij de tab overzicht of binnen een activiteit in RegiAct bij het tabblad "vragenlijsten", zie ook afbeelding 2.0 hieronder. 

Afbeelding 2.0, vragenlijsten op de tab overzicht


Om een vragenlijst samen in te vullen (of een uitnodiging te versturen) klik je op de tab Dienstverlening en dan op de knop nieuwe vragenlijst. Vervolgens kies je de vragenlijst die afgenomen dient te worden en maak je een keuze uit één van de drie opties, zie afbeelding 3.0 hieronder.


Afbeelding 3.0, Nieuwe vragenlijst in CRM Online.


Afbeelding 4.0, de 3 opties bij nieuwe vragenlijst


Met de eerste optie kun je zelf op het scherm direct de antwoorden invullen, gebruik je één van de andere twee opties dan ontvangt de genodigde een unieke link om de vragenlijst mee in te vullen. Hierdoor kun je vanuit RegiCare ook zien of iemand een vragenlijst ingevuld heeft. Zie de kolom status in Afbeelding 2.0.


vanuit de RegiCare app


Vanuit de RegiCare app is de route iets korter, je kiest onder voor de groene knop Nieuw en in het menu dat nu naar voren komt kies je voor de optie "Vragenlijst", zie afbeelding 5.0 hieronder.


Afbeelding met tekst, schermopname, software, Besturingssysteem Automatisch gegenereerde beschrijving
 
Afbeelding 5.0, de eerste drie stappen voor het invullen van een vragenlijst in de RegiCare app


In de stap hierna geef je aan voor wie de vragenlijst ingevuld gaat worden, je kunt hier kiezen uit;


- personen (bestaand / nieuw of een anonieme persoon)

- groepen (bestaande of nieuwe groepen)


Na het selecteren van de persoon of groep kies je de meting en hierna komt direct de introductietekst van de vragenlijst naar voren en kan er gestart worden met het invullen van de antwoorden. Een voorbeeld van hoe het invullen eruit ziet is hieronder in Afbeelding 5.0 opgenomen.


Afbeelding 6.0, zo ziet het invullen van een vraag via de RegiCare eruit.


Na het invullen van het laatste antwoord uit de vragenlijst kan deze in de app gesloten worden. Hierna kom je terug in de overzichtspagina van de RegiCare app.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren