aan de slag met - IPH - Positieve Gezondheid

Gemaakt door Ward Verhagen, Gewijzigd op Thu, 04 Apr 2024 om 11:58 AM op Jos Koedam


vanaf zorgwelzijn.nlAls partner van Positieve Gezondheid heeft AdSysCo een koppeling gerealiseerd met RegiCare. Dankzij de koppeling tussen RegiCare en Positieve Gezondheid kunnen de gesprekstools van Positieve Gezondheid nóg beter gebruikt worden.Anders dan het bericht hierboven doet aangeven is de koppeling tussen de meting "Mijn Positieve Gezondheid" en RegiCare geen koppeling naar het product van IPH (Institute for Positive Health) maar een volledige integratie van deze meting binnen RegiCare. Meer informatie over het invoeren en activeren van metingen

kun je hier vinden

.


Deze meting is in een apart artikel opgenomen omdat deze meting als "anonieme zelftest" vanuit het RegiCare extranet beschikbaar gesteld kan worden. De configuraties die hiervoor nodig zijn, zijn in dit artikel terug te vinden.

INHOUDSOPGAVEAanmaken/activeren

In iedere RegiCare-installatie zijn de metingen voor Mijn Positieve Gezondheid opgenomen. Deze hoeven niet meer handmatig aangemaakt te worden. Wel moet voor het gebruik de meting 'geactiveerd' worden door een medewerker van AdSysCo.


De volgende metingen zijn beschikbaar:


  1. Mijn Positieve Gezondheid voor jongeren 16-25 jaar
  2. Mijn Positieve Gezondheid voor kinderen 8-16 jaar
  3. Mijn Positieve Gezondheid voor volwassenen
  4. Mijn Positieve Gezondheid eenvoudige variant
  5. Mijn Positieve Gezondheid voor volwassenen in het Engels


Voor meer informatie over de verschillende vormen kunt u terecht op de volgende webpagina:

https://www.iph.nl/positieve-gezondheid/gesprekstools/Koppelen aan een methodiek


Naast het inschakelen van de meting "Positieve Gezondheid", moet de meting ook gekoppeld worden aan de casussoorten (ook korte contacten) waarin de meting gebruikt mag worden. Ook dit onderdeel wordt uitgevoerd door een medewerker van AdSysCo.


In overleg wordt bepaald binnen welke casusmethodieken de meting Positieve Gezondheid geactiveerd wordt. Deze methodieken moeten ter inzage zichtbaar zijn in het klantportaal (de meting Positieve Gezondheid is alleen beschikbaar voor klanten die het BEB pakket afnemen).


Ontvangen metingen verwerken


Metingen die via het klantportaal (extranet) zijn ingevoerd komen automatisch in de RegiCare-inbox met de naam klantreis terecht. Dit kan verder niet via instellingen beïnvloed worden.

Collega's toegang geven tot ingevoerde metingen

De ingevulde testen kunnen door medewerkers met toegang tot de Inbox "klantreis" verwerkt worden. Hiervoor zijn er in de module RegiInbox verschillende opties. Zie ook dit artikel over het verwerken van inbox berichten.


FAQvraag: Kan ik vanuit een dossier in RegiMaDi ook een Positieve Gezondheid meting neerzetten voor een klant?


antwoord: Nee, maar er is wel een mooi alternatief, de meting met het resultaat komt na invullen in de module RegiInbox binnen en moet daarna alsnog aan de casus gekoppeld worden. Je kunt wel op een mooie manier het contact moment aanmaken dat met de client online gedeeld kan worden.


De link die hierin opgenomen wordt moet verwijzen naar het adres van het klantportaal (bijvoorbeeld mijn.welzijnwaard.nl) gevolgd door de pagina de meting ingevuld kan worden (dat is /positieve-gezondheid-test?currentStepName=intro), zie ook onderstaande afbeelding.


vraag: Op dit moment staat de meting Positieve Gezondheid voor volwassenen ingesteld, kunnen jullie die aanpassen naar de Positieve Gezondheid test voor kinderen?

antwoord: Ja er zijn op dit moment vijf varianten van de meting positieve gezondheid beschikbaar, dit zijn;

- Volwassenen (de complete versie voor volwassenen)

- Eenvoudig (de volwassen versie in eenvoudige variant)

- Kinderen (voor kinderen van 8-16 jaar)

- Jongeren (voor jongeren van 16-25 jaar)

- For English adults (de complete versie voor volwassenen in het engels)
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren