Een e-mailafzender instellen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Fri, 22 Mar 2024 om 09:13 AM op Jos Koedam

Een e-mailafzender is nodig voor het kunnen verzenden van e-mails uit bijvoorbeeld RegiCRM full client of RegiLoket.

De afzender en andere eigenschappen kunnen worden ingesteld in RegiCRM FC -> instellingen -> algemeen op de tab Email. RegiMaDi en RegiMatch hebben eigen instellingen en dienen in de betreffende full client te worden beheerd.

Voer de afzender in bij het veld: Emailadres en geef een algemene naam in het veld Naam.

N.B.: Wijzig een huidige configuratie niet zonder overleg met de eigen organisatie / AdSysCo. Dit kan namelijk betekenen dat e-mails niet meer kunnen worden verzonden of ontvangen.

Wil je via RegiCare gaan e-mailen met een eigen e-mailadres, dus niet noreply@regicare.nl

Neem dan contact met ons op via helpdesk@adsysco.nl.