RegiCRM full client - Applicatiebeheer: Verplichting bij ontvangen van mailings en nieuwsbrieven

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:16 PM op Jos Koedam

Een applicatiebeheerder kan in RegiCRM Full client instellen of bij het toevoegen van een persoon in RegiCRM Online de volgende velden verplicht zijn:

• Ontvangen van algemene mailings
  • Ontvangen van reclame mailings
  • Ontvangen van nieuwsbrieven
  • Ontvangen van berichten over Diensten
  • Ontvangen van berichten over Metingen

Deze verplichting geldt nog niet als via RegiMaDi, Match of Act Online een persoon wordt toegevoegd.

Het kan worden ingesteld via RegiCRM-Instellingen-Algemeen-Persoon op de tab Online. Zet een vinkje bij de gewenste keuze en klik op OK: