RegiVrijwilliger - Cliënten

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Do, 26 Okt, 2023 om 1:28 PM op Jos Koedam

Veel vrijwilligers vinden het prettig om cliënten één op één te begeleiden bij uitjes, te helpen bij hobby's of gewoon om gezellig samen te zijn. Om de vragen van cliënten voor een groter publiek zichtbaar te maken kunnen cliënten, en de vragen die zij hebben, in de vrijwilligers oplossing worden toegevoegd. Daarnaast helpt de vrijwilligers oplossing om overzicht te behouden van welke cliënten er veel, weinig of helemaal geen persoonlijk contact hebben met vrijwilligers.! of het binnen uw organisatie de bedoeling is dat u zelfstandig cliënten toevoegt, of dit automatisch via een koppeling mogelijk is en wie u hier meer over kan vertellen is vastgelegd in het document werkafspraken dat binnen uw organisatie bekend is.
INHOUDSOPGAVE

  • Een cliënt toevoegen
  • Cliënten geautomatiseerd inlezen

Een cliënt toevoegen

Net als alle andere personen (vrijwilligers, medewerkers, docenten, etc.) worden ook cliënten in RegiCare gewoon als persoon geregistreerd. Een cliënt is altijd gekoppeld aan minimaal één locatie (woning) en kan aan meerdere locaties (bij bijvoorbeeld de combinatie van woning / dagbesteding) gekoppeld worden.

 

Voor het toevoegen van een cliënt gaat u naar de locatie waar de cliënt woont. Deze zoekt u op via de tegel "Locaties", daarna kunt u op het tabblad Cliënten een nieuwe cliënt toevoegen via de button Toevoegen rechts bovenin het tabblad (zie afbeelding 1.0 hieronder). 


Afbeelding 1.0, de knop Toevoegen (in het tabblad Clienten) is rechts bovenin deze afbeelding te zien.
 

Na het aanklikken van de button Toevoegen kunt u direct de gegevens van de cliënt invoeren en deze hiermee als persoon in RegiCare opnemen. Wanneer u een cliënt aan een tweede locatie (woning & dagbesteding) wilt koppelen moet er een reeds bestaande personen als cliënt worden toegevoegd. Selecteer hiervoor de optie "Bestaande persoon koppelen als cliënt" zoals in afbeelding 1.1 hieronder is weergeven.


Afbeelding 1.1, in het scherm Cliënt toevoegen kunt u de contract eigenschappen invullen. 
 


Ons product RegiCare is vanuit een welzijns-achtergrond ontstaan en daarom denken wij er bij AdSysCo over na om de functionaliteit die wij al hebben voor activiteitenregistratie binnen Welzijn ook voor (welzijns)activiteiten bij cliënten in de zorg beschikbaar te stellen. Is dit iets voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via info@adsysco.nl .


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren