RegiDeclaratie full client - Rollen en koppelingen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:17 PM op Jos Koedam

Rollen

In de gebruikerslijst van RegiDeclaratie kunnen personen worden gekoppeld op basis van een rol. De gebruikerslijst kan worden gevonden via Bestand - Koppelen -Organisaties/Clienten/Vrijwilligers/Taakhouders/Werkgebieden .

Kies de juiste rol, start- en einddatum en selecteer vervolgens een persoon/organisatie uit de dropdown.

Als de juiste persoon is gevonden, dan kan deze worden toegevoegd met het groene plusje.