RegiVrijwilliger - Dienstverlening

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Fri, 22 Mar 2024 om 08:45 AM op Jos Koedam

Binnen de vrijwilligersoplossing worden vrijwilligers gekoppeld aan locaties, dienstverlening en / of cliënten. Wanneer de implementatie van RegiCare start, worden de standaard diensten en de standaard dienstverlening aangemaakt. Deze standaard indeling ziet u tevens terug in de schermafbeeldingen in dit artikel.

INHOUDSOPGAVE

Wat is dienstverlening

Diensten die niet alleen als voorkeur opgegeven zijn, maar waarvan bekend is dat ze door de betreffende vrijwilliger daadwerkelijk worden uitgevoerd, komen in het profiel van een vrijwilliger als dienstverlening te staan.

Hiermee is het onder andere mogelijk om vrijwilligers die bepaalde werkzaamheden doen aan te schrijven (zo kunt u bijvoorbeeld alle vrijwilligers die actief zijn met koken en informeren dat er een scholing met als onderwerp HACCP beschikbaar komt). Er bestaat dus onderscheid tussen diensten die een vrijwilliger graag zou willen doen (diensten in het tabblad voorkeur) en diensten die een vrijwilliger daadwerkelijk doet (dienstverlening in het tabblad inzet).

De dienstverlening koppelen

Om dienstverlening aan een vrijwilliger te koppelen gebruikt u de knop Dienstverlening koppelen (zie afbeelding 1.0), deze komt rechtsonder in de pagina naar voren na het aanklikken van het tabblad Inzet bij het openen van een vrijwilligersdossier (zie ook afbeelding 1.1).

Controleer voor het toevoegen van de dienstverlening goed of deze niet al bestaat.

Afbeelding 1.0, met deze knop wordt dienstverlening gekoppeld

Afbeelding 1.1, na het aanklikken van de tekst of tegel Vrijwilligers komt, na aanklikken van het tabblad Inzet, de knop uit afbeelding 1.0 naar voren.

In het pop-up scherm Dienstverlening toevoegen kiest u één van de items uit de lijst. Bij twijfel over wat voor soort diensteverlening er gekozen moet worden kunt u de bijlage uit het document werkafspraken erbij pakken.

De opties onder Dienstverlening aanpassen

Op dit moment is het voor organisaties die RegiCare gebruiken nog niet mogelijk om de Dienstverlening zelf aan te passen. Medewerkers van AdSysCo kunnen dit op basis van dit document voor u doen.