Activiteiten op uw website - API

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Tue, 23 Apr 2024 om 10:47 AM op Jos Koedam

RegiCare en uw website, hoe zit dat ook alweer?

Bij het organiseren van activiteiten publiceert u deze op uw website. Mensen kunnen zich daar gemakkelijk aanmelden, en RegiCare neemt de rest voor zijn rekening. Maar hoe werkt dat precies?

In RegiAct beheert u al uw activiteiten, zoals de succesvolle line-dance cursus. U voert alle belangrijke gegevens in: wat, wanneer, waar, voor wie, hoelang, door wie, de kosten, betaalmethodes, enzovoort. Vervolgens wilt u al deze gegevens automatisch op uw website zien verschijnen, inclusief de mogelijkheid voor aanmeldingen. En natuurlijk moet RegiCare naadloos alle aanmeldingen verwerken. Dat bespaart u een hoop administratief werk en gedoe. Gelukkig maakt de automatische koppeling tussen RegiCare en uw website dit allemaal mogelijk, waardoor u tijd en geld bespaart.

Deze koppeling, ook wel API genoemd (application programming interface), zorgt ervoor dat RegiCare en uw website perfect met elkaar samenwerken. De gegevens van de line-dance cursus die u in RegiAct invoert, worden automatisch naar uw website gestuurd en daar netjes gepubliceerd. Wanneer mensen zich via uw website aanmelden, zorgt RegiCare ervoor dat deze aanmeldingen vlekkeloos worden verwerkt.

Uw website wordt gebouwd door een websitebouwer van uw keuze, niet door AdSysCo. Maar maak u geen zorgen, we voorzien uw websitebouwer van de benodigde API's die ze direct kunnen integreren. Deze API's worden aan u geleverd binnen uw bestaande RegiCare contract, zodat uw websitebouwer minder werk heeft en u kosten bespaart. Elke websitebouwer kan met onze RegiCare-API's aan de slag, en als het nodig is, staan wij klaar om hen een duidelijke uitleg te geven.

We brengen u graag in contact met ervaren bouwers! Samen maken we van uw activiteiten op uw website een groot succes.