RegiVervoer - Instructie status inschrijvingen op een uitje

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Fri, 22 Jul 2022 om 11:10 AM op Jos Koedam

Beheer inschrijvingen op een uitje

Er zijn verschillende manieren om te zien hoeveel inschrijvingen er zijn op een uitje met een visuele weergave van de status van de geplande uitjes

Groen - het maximum aantal passagiers is bereikt
Oranje -
het minimum aantal passagiers is bereikt maar nog niet het maximum
Rood -
het minimum aantal passagiers is nog niet bereikt

1. Via lijst weergave

2. Via week-/maandkalender

Door op het uitje te klikken en te kiezen voor Uitje raadplegen opent het volgende scherm. Het aantal inschrijvingen en hulpmiddelen worden getoond.

3. Via het uitje

In het beheerscherm van het uitje bij tabblad inschrijvingen worden alle inschrijvingen getoond

1.Via de knop Export NAW worden de passagiers van het uitje naar een Excel geëxporteerd

2. Inschrijving toevoegen

3. Status van de inschrijving . Alleen passagiers met de status “Definitief” worden in de planning van de bus meegenomen en afgedrukt op de rittenstaat/routelijst als passagiers. Passagiers met de status “Wachtlijst” worden optioneel (instelling) afgedrukt op de routelijst

4. Naam van de passagiers, samen met datum en tijdstip van inschrijving

5. Hulpmiddel van de deelnemer

6. Notitie voor op de rittenstaat

7. Uitjesbijdrage

8. Deelname is bevestigd de passagier

9. Inschrijving bewerken inschrijving annuleren

Wanneer een inschrijving wordt geannuleerd kan er een reden worden opgegeven