RegiDeclaratie Online - Declaraties goedkeuren

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Tue, 27 Feb 2024 om 02:21 PM op Ward Verhagen

Kies voor Goedkeuren in widget RegiDeclaratie of via RegiDeclaratie Online op de Portal.

Zet het filter op de status Ingediend en kies eventueel een specifieke vrijwilliger of medewerker die declaraties indient.

Het is ook mogelijk om verder te filteren op organisatie en locatie.

Selecteer de betreffende declaratie door deze aan te klikken en kies indien akkoord voor Declaratie goedkeuren en anders voor Declaratie afkeuren.

N.B.: Een declaratie kan niet gewijzigd worden via deze route, maar het is wel mogelijk om een declaratie voor een vrijwilliger of medewerker toe te voegen via de button Declaratie toevoegen.

Bonnen controleren

Bij sommige declaraties kan het verplicht zijn dat een bon wordt toegevoegd.

Via het overzicht van de declaraties kan op 'Ja' worden geklikt om de bon te bekijken.