ANWB Automaatje - Rittenoverzicht en export deelnemers/vrijwilligers

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Tue, 23 Apr 2024 om 10:37 AM op Jos Koedam

Leestijd: ongeveer 90 seconden

Wat leer ik?

Hoe je als coördinator een overzicht kunt maken van deelnemers en/of chauffeurs.

Een overzicht maken

De Automaatje coördinatoren hebben toegang tot het onderdeel RegiCRM.

Via de tegel overzichten van RegiCRM kan een export van gegevens worden aangemaakt.

Kies in onderdeel Overzichten voor het volgende:

• Bij zoekfilter: Kenmerk
  • Bij Zoekwaarde: ANWB Automaatje of Vervoersklant of Vervoersvrijwilliger

Als de juiste selectie is gemaakt wordt het resultaat getoond en hierbij wordt ook de button 'Export personen' zichtbaar.

Klik op de button en het bestand kan worden geopend in Microsoft Excel en worden opgeslagen als Excelbestand.

De volgende gegevens worden meegenomen in het exportbestand:

• Naam (achternaam, roepnaam, tussenvoegsel)
  • Roepnaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adres (straat, huisnummer, postcode, woonplaats)
  • Straat
  • Huisnummer
  • Toevoegsel
  • Postcode
  • Plaats
  • Telefoonnummer
  • Mobiel nummer
  • E-mailadres