RegiMatch Online - Algemene uitleg & veelgestelde vragen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Fri, 22 Mar 2024 om 08:18 AM op Jos Koedam

INHOUDSOPGAVE


Introductie

In RegiMatch zijn oplossingen ondergebracht voor het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen een aantal verschillende vormen (werksoorten). Iedere werksoort kent specifieke eigenschappen, de verschillende vormen zijn te herkennen aan het icoon dat op de tegel wordt weergegeven.


   Afbeelding 1.0, De tegels met verschillende werksoort en herkenbare iconen.


Verschillende werksoorten

In de basis gaan alle verschillende soorten registraties in RegiMatch over het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Toch zijn de onderlinge verschillen belangrijk. De namen die in afbeelding 1.0 gebruikt zijn, zijn indicaties en kunnen binnen uw eigen organisatie veranderd zijn.


Vacaturebank

Het doel van de vacaturebank is het bieden van een omgeving waarin (potentiële) vrijwilligers bemiddeld worden naar vacatures van (vaak) externe organisaties. De vacaturebank kent een koppeling met onze extranet module waarin vrijwilligers en medewerkers van externe organisaties zelf diverse handelingen kunnen uitvoeren. Hierbij kan gedacht worden aan; het aanmelden als vrijwilliger, het aanmaken van vacature, het plaatsen van een reactie en het uitnodigen van vrijwilligers (voor vacatures).


Bekijk alle vacaturebank artikelen.


Buddyzorg

De werksoort Buddyzorg voorziet in 1 op 1 bemiddelingen waarbij de matches vaak van langdurige aard zijn. Denk hierbij aan maatjes projecten waarbij uw eigen organisatie het administratieve deel van bemiddelingstraject in RegiMatch vastlegt.


Bekijk alle buddyzorg artikelen.


Praktische hulpverlening

Deze werksoort is een sterke uitbreiding van de Buddyzorg variant. Ook hier worden twee personen met elkaar gekoppeld, maar de insteek kan variëren van éénmalige match tot langdurend contact. Daarnaast kunnen er meerdere vrijwilligers per vraag gezocht worden. Ook kent deze werksoort in tegenstelling tot Buddyzorg een koppeling met onze extranet module. Dit zorgt ervoor dat deze werksoort op vele verschillende manieren ingericht wordt. Hierbij kan gedacht worden aan varianten als; hulp in de buurt, team van de wijk, burenhulp, help een bewoner/client, etc. .


Bekijk alle praktische hulp artikelen.


ANWB Automaatje

Het concept ANWB Automaatje is inmiddels zo populair dat het een eigen onderdeel in onze kennisbank heeft gekregen, alle artikelen en filmpjes rondom deze module zijn hier en hier terug te vinden.


Bekijk alle ANWB Automaatje artikelen.


Eigen vrijwilligers administratie

De eigen vrijwilligers administratie wordt momenteel niet meer ingericht, er wordt door ons actief gewerkt aan de omzetting van deze werksoort naar de module RegiVrijwilliger.


Bekijk alle eigen vrijwilligers artikelen.


Veelgestelde vragenVraag: Hoe lang kan een match nog bewerkt worden?

Antwoord:  Een match kan worden bewerkt tot 7 dagen na de startdatum van de match of tot 30 dagen na het succesvol maken van de match.


Vraag: Hoe wordt het overzicht van vacatures in RegiMatch Online gesorteerd?

Antwoord: De getoonde vacatures worden gesorteerd op de startdatum van de vacature. De meest recente startdatum wordt als eerste getoond.


Vraag: Hoe kunnen dubbele vrijwilligers afgemeld worden?

Antwoord: In dit artikel vind je informatie over de manier waarop je dubbele vrijwilligers uit RegiCare kunt verwijderen (afmelden).


Vraag: Kan ik een vraag of een match verwijderen?

Antwoord: Ja dat kan, maar hier zitten wel voorwaarde aan vast, welke voorwaarde dit zijn kun je in dit artikel te lezen.


Vraag: Zijn gegevens eenvoudig te exporteren naar MS Excel of Google Sheets?

Antwoord: De functie om gegevens te exporteren moet geactiveerd worden, dit kan door een de applicatie beheerder gedaan worden. Wanneer de functie actief is zijn de gegevens uit diverse overzichten te exporteren, in dit artikel is een voorbeeld te vinden.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren