RegiCRM full client - Toevoegen van nieuwe adressen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 04 Apr 2024 om 04:04 PM op Jos Koedam

Binnen RegiCRM full-client is het mogelijk om nieuwe adressen toe te voegen.


Let op! Omdat nieuwe adressen alleen kunnen worden toegevoegd - dus niet worden verwijderd - is het belangrijk dat de adres gegevens juist worden ingevoegd. Mocht er een foutief adres zijn ingevoerd, neem dan contact op met de AdSysCo Helpdesk.


Ga voor het toevoegen van een nieuw adres binnen RegiCRM naar "CRM" > "Personen" > "Toevoegen". Ondanks dat er geen persoon wordt toegevoegd, kan hier ook een (reeks) adres(sen) worden toegevoegd.


Kies binnen dit venster voor de tab "Adres". Bovenaan binnen het kader "Huisadres" kan een adres wordt ingevoerd. Het systeem controleert of het adres al bekend is. Wanneer het adres niet bekend is, wordt er het venster "Postcode toevoegen" getoond:


In onderstaand voorbeeld is bij postcode 2166BB ingevoerd en huisnummer 1200.

Omdat deze niet bestaat in de postcodedatabase veronderstelt CRM dat dit adres moet worden aangemaakt.


Om er zeker van te zijn dat er een juist adres wordt ingevuld, kan op www.postcode.nl gecontroleerd worden wat de juiste adresgegevens zijnHier wordt aangegeven om welke reeks het gaat. Binnen RegiCRM kan namelijk gekozen worden om een enkel adres in te voeren, of een reeks. Bij het invoeren van een reeks worden alleen de even of oneven huisnummers toegevoegd. Mocht in onderstaand voorbeeld de gehele Voorbeeldstraat moeten worden toegevoegd, dan wordt dit in twee stappen gedaan, 1 stap is de even reeks en 1 stap is de oneven reeks:Eenmaal toegevoegd kan het "Personen toevoegen" venster worden gesloten. Wijzigingen hoeven niet te worden opgeslagen.Er kan gecontroleerd worden of de adressen juist zijn toegevoegd, door binnen RegiCRM naar "RegiCRM" > "Instellingen" > "Postcodes" te gaan. Hier worden alle adressen getoond die handmatig zijn toegevoegd:


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren