Algemeen full client: Correspondentie met bijlagen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 04 Apr 2024 om 04:03 PM op Jos Koedam

Vraag: Ik krijg een foutmelding bij het verzenden van e-mails met bijlagen. Wat gaat er fout?

Antwoord: Afbeeldingen en documenten die als bijlage worden toegevoegd moeten op dit moment voor iedere te verzenden e-mail worden opgehaald.

Dit gaat soms te traag en leidt dan tot een foutmelding (Fout tijdens het versturen E02).

Er wordt gewerkt een oplossing voor dit probleem, maar dit gaat nog even duren.

Hoe los je dit op?

Plaats de afbeelding of het document op de R: schijf (onder de naam RegiCare), bijvoorbeeld in de map Documenten van de RegiCRM folder.

Hoe kom ik bij deze folder?

Log in via https://hosting.regicare.nl en kies voor de verkenner.

Kies voor RegiCRM en vervolgens voor Documenten.

Kopieer het bestand dat je als bijlage wilt toevoegen naar deze map.

Hoe voeg ik een bestand in deze map toe aan een e-mail?

Als je kiest voor het toevoegen van een bijlage, dan wordt de windows verkenner geopend.

Kies aan de linkerkant voor RegiCare (R:)

Kies voor deze schijf, vervolgens voor Data --> RegiCRM --> Documenten.

Klik het document aan en kies voor openen.