RegiAct full client - Overzichten: Eigen overzichten

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 04 Apr 2024 om 04:01 PM op Jos Koedam

In RegiAct bestaat een groot aantal standaardoverzichten. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden van onderdeel Eigen overzichten.


Dit onderdeel biedt de mogelijkheid om aan te geven welke variabelen in het overzicht komen te staan.

Het betreft hier altijd gegevens van activiteiten.Variabele / Te printen: Door een variabele aan te klikken verplaatst deze naar de kolom 'Te printen'. De variabelen in deze kolom worden getoond op het overzicht.

Sort.: Het overzicht sorteren op basis van de betreffende variabele

Lengte: Dit bepaalt de breedte van de kolom. Het kan worden gewijzigd naar een andere waarde om een kolom breder te maken, maar de maximale breedte is 19

Uitlijnen: De betreffende variabele uitlijnen naar rechts, naar links of midden

Tekst headers: Titel van de kolom op het overzichtHet gedeelte erboven is het filter. Alle selecties die daar worden gemaakt bepalen welke activiteiten op het overzicht komen te staan.

Periode is een belangrijk onderdeel als er selecties worden gemaakt waarbij rekening moet worden gehouden met de start- en einddatum van activiteiten.


Onder de selecties voor seizoen, activiteitsnaam en activiteitscode staan 6 actieve keuzebuttons (nummer 7 is momenteel leeg).Kenmerken: een selectie op basis van activiteitskenmerken zoals werksoort, leeftijdscategorie, activiteittype e.d. Verder kan er worden geselecteerd op een prestatie-indicator.

Financieel: een selectie op basis van de financiƫle gegevens van een activiteit. Grootboeknummer, kostenplaats, kostendrager en kortingen.

Medewerkers: een selectie op basis van de coƶrdinator, uitvoerder, docent, vrijwilliger, stagiaire en prestatievastlegger

Locatie: een selectie op basis van een locatie, ruimte en school

Overig: Een selectie op basis van factuurwijze, activiteit gaat door / gaat niet door, categorie (PSZ, BSO), Brede school

Zorg: Een selectie op basis van een keuze voor intern bewoner (ja, nee, beide)Overzichten opslaan


Overzichten hebben rechtsboven een reeks icoontjes staan waarmee het overzicht wordt opgeslagen als document in Excel, Word of HTML.Als ervoor wordt gekozen om een document op te slaan, doe dit dan eerst op de RegiCare (R:) schijf en kopieer het later naar een eigen netwerkschijf.

Open de RegiCare (R:) schijf in een verkenner via https://hosting.regicare.nl, log in met het RegiCare account en kies voor Verkenner.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren