RegiAct full client - Activiteit verwijderen

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:11 PM op Jos Koedam

Activiteiten kunnen niet worden verwijderd via RegiAct Online. Dit moet altijd via de full client.

• In de full client kan worden gekozen voor 'Activiteiten'.
  • Klik op de activiteit die moet worden verwijderd en klik vervolgens op de rode min onderin.

- Controleer de activiteit op inschrijvingen, facturen e.d.. Een activiteit met inschrijvingen kan niet worden verwijderd

- Indien er sprake is van definitieve facturen bij een activiteit, dan kan er niet meer worden verwijderd. Het is wel mogelijk om aan te geven dat de activiteit niet meer doorgaat. Open hiervoor de activiteit en ga naar de basisgegevens via de tab Stamgegevens en klik daar op de button 'Toon detailinformatie'. Klik hier vervolgens op 'Activiteit gaat vanaf dit jaar niet meer door'. Er worden geen facturen aangemaakt bij activiteiten die niet doorgaan.