RegiVervoer - Export naar Excel

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Do, 18 Jul om 4:16 PM op Jos Koedam

Leestijd: ongeveer een minuut

Dit korte artikel behandelt het aanmaken van een export via de tegel overzichten en welke velden je kunt verwachten in deze export.

Via het onderdeel Overzichten kan een export van gegevens worden gemaakt door de coördinator.

Afbeelding 1: De tegel Overzichten in RegiVervoer.

Bij zowel het passagiers- als vrijwilligersoverzicht is de knop 'Exporteer gegevens' te zien voor de coördinator.

Afbeelding 2: De button Exporteer gegevens in een voorbeeld van overzicht met actieve passagiers.

In de export staan de volgende gegevens:

• Naam
  • Roepnaam
  • Voorletters
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adres
  • Straat
  • Nummer
  • Toevoeging
  • Postcode
  • Plaats
  • Telefoon
  • Mobiel
  • Noodnummer
  • E-mailadres