RegiCRM Online - Verzenden programma uitjes per post/e-mail

Gemaakt door Jos Koedam, Gewijzigd op Mon, 19 Sep 2022 om 02:29 PM op Jos Koedam

Dit artikel is specifiek bedoeld voor de PlusBus organisaties van het NOF. Bij deze organisaties worden de programmaboekjes voor uitjes veelal per post of mail verzonden.

Voor deze functies zijn in het systeem 2 kenmerken toegevoegd welke gebruikt kunnen worden voor personen en organisaties

Koppelen kenmerken aan personen en organisaties

Dit wordt gedaan in CRM Online via de tegels

Personen

Zoek de persoon door ingeven naam en/of adres en ga naar het tabblad “Beheer”. In de tabblad kan met de button “toevoegen” een of meerdere kenmerken worden opgegeven.

Organisaties

Zoek de organisatie door ingeven naam en/of adres en ga naar het tabblad “Kenmerken”. In de tabblad kan met de button “toevoegen” een of meerdere kenmerken worden opgegeven.

Overzichten maken van de kenmerken

Dit wordt ook gedaan in CRM Online, maar nu via de tegel Overzichten - CRM

Selecteer als eerste op optie “Kenmerk” en kies vervolgens het gewenste kenmerk

Kies als laatste het gewenste zoektype en klik op Export personen

In Excel kan verder verwerking worden gedaan